Obavijesti

News

Komentari 162

Prijatelji poginulog vozača kod Vinkovaca: 'Ma u šoku smo! Najviše je volio svoje kćeri'

Prijatelji poginulog vozača kod Vinkovaca: 'Ma u šoku smo! Najviše je volio svoje kćeri'
7

Oduvijek je bio čovjek koji je za puno zafrkancije i smijeha. Uvijek je prepričavao kako odlazi roditeljima na selo i kako voli Privlak, rekao nam je kolega 40-godišnjeg vozača koji je poginuo u nesreći

VIDEO

Od kad sam doznao da je poginuo pod velikim sam šokom, kao i članovi obitelji s kojima sam se čuo. Svi smo jako potreseni. Znam ga već dugo godina i vrlo često smo se družili jer su nas povezivali zajednički prijatelji, a kako je on uvijek volio velika druženja i ekipu, često smo se nalazili na kućnim druženjima, kazao nam je kolega 40-godišnjeg vozača kombija koji je poginuo u teškoj prometnoj nesreći kod Vinkovaca u sudaru s automobilom ministra Marija Banožića.

Poginuli vozač je iz Privlake, bio je oženjen i otac dvoje djece.

POGLEDAJTE VIDEO: Banožić u bolnici, vozač kombija mrtav

Pokretanje videa...

24sata uživo s mjesta tragične nesreće 04:28

Zbog težine ozljeda Banožića prebacuju u KBC Osijek

- Oduvijek je bio čovjek koji je za puno zafrkancije, smijeha uz hranu i piće. Uvijek je prepričavao kako odlazi roditeljima na selo i kako voli Privlaku, a često smo pričali i o poslu. Volio je prirodu i šumu, bio je vrijedan čovjek, a najviše je volio svoje dvije kćeri - dodao je prijatelj koji je bio blizak s poginulim vozačem kombija.

U nesreći je sudjelovao i ministar obrane Mario Banožić koji ima nagnječenje mozga i zbog težina ozljeda prebacuju ga u Osijek. 

- Zbog potrebe za neurokirurškim nadzorom i opservacijom prebačen je u KBC Osijek. Imao je teže tjelesne ozljede, tipa nagnječenje mozga, ali cijelo vrijeme je bio pri svijesti, kazao je dr. sc. Krunoslav Šporčić, ravnatelj vinkovačke bolnice.

VIDEO: Doktor o Banožićevom stanju

Pokretanje videa...

izjava ravnatelja vinkovačke bolnice 01:01

Bio je u svom terencu, išao je u lov

U jutarnjim satima u subotu 11. studenoga 2023. godine na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić s osobnim vozilom te vozač kombija. Vozač kombi vozila u prometnoj nesreći je smrtno stradao. Liječnička pomoć ministru obrane zbog zadobivenih ozljeda pružila se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, objavio je MORH.

Kako smo doznali, Banožić je bio u svom terencu i išao je u lov. Zaprimili su ga u bolnicu u lovačkom odijelu. Neslužbeno doznajemo kako je obilazio kamion po magli i sudario se s kombijem iz suprotnog smjera. 

Ministar obrane prema imovinskoj kartici, ima dva automobila. U vrijeme kobne nesreće je bio u svom zelenom terencu. Banožićev terenac je Nissan Terrano 2,7 TD Wagon iz 2003. godine.

Procijenio ga je na vrijednost nešto višu od 7.000 eura iako se se slični polovni automobili mogu naći i jeftinije. Radi se o automobilu starom 20 godina, a ministar ga je zadržao da mu služi za odlazak u lov. 

Ovo je model terenca u kojem se Banožić sudario s kombijem. Njegov je. Vrijedi oko 7000 €
Ovo je model terenca u kojem se Banožić sudario s kombijem. Njegov je. Vrijedi oko 7000 €

U bolnicu ga zaprimili u lovačkom odijelu

Banožić je strastveni lovac, a neslužbeno smo saznali da je i jutros krenuo u lov. U trenutku nesreće je imao i lovačko odijelo. Odlazak u lov objašnjava i činjenicu zašto je vozio tako rano ujutro.

Drugi automobil je noviji i radi se o Passatu Highline iz 2016. godine. Njega je ministar procijenio na 19.244 eura. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

Rafalei će sutra letjeti po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei će sutra letjeti po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH
VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general
POTUČENI DO NOGU

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general

U 31 sat četnici su potučeni u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak koja je počela 1. svibnja 1995. Oslobođena su okupirana područja zapadne Slavonije, a srbočetnici su zbrisali u Bosnu preko mosta kod Stare Gradiške zajedno sa svojim zapovjednikom. U akciji su poginula 42 pripadnika vojske i policije