Obavijesti

News

Komentari 152

Prijetnjama smrću i batinama natjerao poznanicu na felacio

Prijetnjama smrću i batinama natjerao poznanicu na felacio
1

Ivan Ciglenečki (25) nepravomoćno je osuđen na devet godina zatvora. Na Sljemenu se bešćutno iživljavao nad ženom (25) s kojom je išao u školu i čiju obitelj poznaje...

VIDEO

Ivan Ciglenečki (25) je večer 12. veljače 2017. proveo u društvu u kojem je bila i njegova poznanica (25) s kojom je išao zajedno u školu i čiju obitelj poznaje. Kad je kafić u gradiću u Zagorju završio s radom zamolio ju je da ga poveze doma na što je ona pristala. Tijekom vožnje rekao joj je da su ga nazvali prijatelji, koji su na Sljemenu s autom zapeli u snijegu, pa ju je zamolio da ga odveze do njih. Došavši na ugibalište nasrnuo je na nju i tražio da ga oralno zadovolji.

Kad je odbila uzeo je ključ automobila, zgrabio je za kosu i izvukao iz auta. Nesretnica ga je preklinjala da je pusti rekavši mu kako je od straha napravila veliku nuždu, no monstrum se nije obazirao na njezino preklinjanje. Pljuskao ju je zaprijetio joj je da će je zaklati i da je u šumi nitko neće naći. Tukao ju je štapom i prisilio na felacio. No kako nije uspio postići erekciju natjerao ju je da se skine, stane pred svijetla auta rekavši joj da je snima mobitelom. Potom ju je ponovno natjerao na felacio.

Za monstruozno mučenje i bešćutni nasrtaj na spolnu slobodu Ciglenečki je nepravomoćno je Županijskom sudu u Zagrebu dobio devet godina zatvora. I dalje je u istražnom zatvoru. Naime, lani je za slično nedjelo na istom sudu nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora.

Ciglenečki je 23. svibnja 2016. namamio djevojku da s njim ode u njegov stan u gradiću u Zagorju po ključeve od automobila obećavši joj da će je odvesti doma. No čim je ušla, pitao ju je “Hoćeš li mi popušiti?”. Kad je djevojka odbila i htjela otići, zgrabio ju je, tvrdi tužiteljstvo, dva puta ošamario i naredio da se skine. U strahu za život poslušala je nasilnika i skinula se u gaćice rekavši mu da ima menstruaciju. Nakon što ju je natjerao da mu pokaže uložak, primorao ju je da ga oralno zadovoljava držeći joj ruke na leđima. Potom ju je zavezao žicom, ošamario te ponovno primorao na oralni seks.

Kasnije ju je natjerao da s njim radi čučnjeve i sklekove dok su joj gležnjevi bili vezani žicom. Pritom ju je vrijeđao i ismijavao smijući joj se kako nema kondicije. Nakon cjelonoćne torture pustio ju je zaprijetivši joj da će, ako nekome kaže što se dogodilo, objaviti njezine fotografije koje je snimio mobitelom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.