Obavijesti

News

Komentari 83

Kerum predao vlast: Za svoj si rad dajem peticu i to podcrtanu

Kerum predao vlast: Za svoj si rad dajem peticu i to podcrtanu
5

Željko Kerum se ni u četvrtak, zadnjeg dana mandata, nije pojavio na svom radnom mjestu. Šundov je rekao kako se ne zna gdje je, ali da zna kako nije na bolovanju

VIDEO

Željko Kerum formalno je u petak predao vlast u Gradu Splitu novom gradonačelniku, SDP-ovcu Ivi Baldasaru. Na ulasku u zgradu Banovine novog poteštata, u pratnji zamjenika i 20-ak članova stranke, dočekao ih je dugotrajan pljesak zaposlenika, a u Uredu gradonačelnika njegov prethodnik.

Kerum i Baldasar izmijenili su poljupce i pozdrave, zaboravilo se da je Željko Ivinu pobjedu na izborima prokomentirao s "J....m ga guzatog!". Obojica su, kako poručuju, raspoloženi za međusobnu suradnju za dobrobit Splita, a Baldasar kreće službeno s radom u subotu u 11 sati, dva sata prije nego što će se uključiti u povorku Split Pridea 2013..

Kerum je četiri godina svog stolovanja na čelu Splita ocijenio "peticom i to podcrtanom".

- Vrlo sam ponosan na svoje četiri godine mandata. Zadovoljan sam radom s pročelnicima i ostalim zaposlenicima. Ostao je ljudski odnos između mene i njih. Moja stranka ima pet vijećnika i razmislit ću hoću li ući u Gradsko vijeće s obzirom na to da imam puno privatnog posla - rekao je Kerum dodavši kako su mu u obavljanju funkcije gradonačelnika najviše smetali novinari.

Baldasar je s Kerumom popričao iza zatvorenih vrata, a potom i  s pročelnicima gradskih odjela. Slijedi mu revizija gradskog poslovanja i reorganizacija Uprave, a zatražio je pomoć Kerumovih zamjenika Jure Šundova i Anđelke Visković koja bi uskoro mogla povesti jedan od gradskih resora.

- Ovo je kraj političke kampanje, koja se za ove izbore prilično odužila.  Hvala zaposlenicima na emotivnom dočeku. Ja i Kerum se nikada nismo svađali. Sigurno će mi trebati njegov savjet. Može doći u Banovinu kada hoće, vrata su mu uvijek otvorena. S pročelnicima nisam još pojedinačno razgovarao, trebat će mi sljedeći tjedan, a nakon toga vjerojatna je reorganizacija Uprave. Potom će biti još nekih promjena, a za to mi dajte 30-40 dana. Mislim da je loše stanje u gradu Splitu, ali još ćemo vidjeti kako zaista stoji. Surađivat ću s Kerumom i zamjenikom Jurom Šundovom koji se pokazao kao vrlo sposoban operativac - kazao je Baldasar. 

Kerum ni posljednjeg dana svojeg mandata nije došao na posao

Željko Kerum se ni u četvrtak, posljednjeg dana mandata, nije pojavio na svom radnom mjestu, piše Slobodna Dalmacija

Šundov je rekao kako se ne zna gdje je, ali da je sigurno kako nije uzeo bolovanje.

- Poslije primopredaje novi gradonačelnik Ivo Baldasar ostaje u Banovini, odnosno počinje obavljati svoje poslove, a mi idemo kući - rekao je Šundov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa