Pristala na sterilizaciju kako bi joj sudac izrekao manju kaznu | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pristala na sterilizaciju kako bi joj sudac izrekao manju kaznu

SAD: Summer Thyme Creel (34) se drogirala u trudnoći, a uhićena je i suđeno joj je zbog prijevare s čekovima. Njezin odvjetnik tvrdi da se nagodila i pristala na operaciju

Foto: Facebook
7 komentara

Majka sedmero djece koju je dobila s različitim partnerima pristala je na to da ju steriliziraju kako bi dobila manju kaznu. Ona je osuđena u slučaju prijevare i uskoro očekuje izricanje presude.

Summer Thyme Creel (34) ima podeblji dosje i često puta su ju uhitili zbog droge. Opet je završila na sudu gdje je rečeno da se odrekla roditeljskog prava nad šestero djece i da se drogirala u trudnoći.

Sudac Stephen Friot u Oklahomi joj je dao neobičan prijedlog. Preporučio joj je da ode na sterilizaciju prije nego ju kazne. Zauzvrat joj je obećao da će biti blaži prilikom izricanja kazne, piše Daily Mail. 

Summer je to prihvatila u lipnju prošle godine i sterilizirali su ju u studenom. Osuđena je jer je bila dio bande koja je krala pisma iz poštanskih sandučića i podatke do kojih su došli su koristili kako bi kreirali lažne čekove. 

- Razgovarao sam s njom o nagodbi i pristala je na operaciju - kaže njezin odvjetnik Brett Behenn.

Tužitelji tvrde kako eventualna blaža kazna nema veze s tim što je Summer pristala na sterilizaciju.

Možda vas zanima i ovo:
Message