Obavijesti

News

Komentari 17

Prodana je luksuzna vila Zorana Mamića u zagrebačkoj Dubravi, a kupio ju je njegov odvjetnik

Prodana je luksuzna vila Zorana Mamića u zagrebačkoj Dubravi, a kupio ju je njegov odvjetnik
5

Golub čeka pravomoćnost rješenja o dosudi kako bi ga zemljišni sud uknjižio kao vlasnika, no zbog 'bijelog štrajka' sudaca, sve se odlužilo

VIDEO

Luksuzna vila na zagrebačkom Markuševcu, poznata po svojem prvom vlasniku Zoranu Mamiću, koji je, kao i brat Zdravko, bjegunac od hrvatskog pravosuđa prodana je na "bubnju", a kupio ju je Mamićev odvjetnik Mijo Golub. Čeka pravomoćnost rješenja o dosudi kako bi ga zemljišni sud uknjižio kao vlasnika, no zbog 'bijelog štrajka' sudaca, sve se odlužilo, javlja Jutarnji. Vila se prodavala po početnoj cijeni od 1,4 milijuna eura, odnosno 10,9 milijuna kuna.

Zagreb: Vila Zorana Mamića u Markuševačkoj Dubravi

U zemljišnim knjigama na nekretnini je upisano potraživanje od 8,7 milijuna kuna, a koje glasi na odvjetnika Zorana Mamića, Miju Goluba.

Obiteljska vila izgrađena je 2009. godine, ima površinu od 600 metara kvadratnih te se nalazi na zemljištu od 3600 metara kvadratnih. Kuća je raspoređena u tri etaže. U podrumu se nalaze vinoteka, vešeraj, garderoba, teretana, jacuzzi, finska sauna i parna kupelj. Tu je i bazen (10 x 3,5 metara).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sarajevo: Zoran Mamić u društvu odvjetnika dolazi na Sud BiH

Prizemlje sadrži glavni ulaz, toalet, garderobu gostinjsku sobu s kupaonicom, master spavaću sobu s kupaonicom (kada i tuš) te garderobom, kuhinju s blagovaonicom, radnu sobu, prostrani dnevni boravak s kaminom te blagovaonici. Kat je rezerviran za boravak, dvije spavaće sobe s garderobama i kupaonicama te veliku natkrivenu terasu.

Zagreb: Vila Zorana Mamića u Markuševačkoj Dubravi

Bivši trener Dinama, koji je neko vrijeme bio i 'menadžer engleskog tipa' u klubu, vilu od 600 kvadrata u Markuševečkoj Dubravi oglasio je za prodaju u jesen 2020. 

U zemljišnim knjigama je na kući također upisana i ovrha i to od Vodoopskrbe i odvodnje koja od Mamića ipotražuje iznos od 8791 tisuću kuna, koji je uvećan za zatezne kamate koje teku od 29. ožujka 2022. godine pa do isplate, stoji u dokumentima dostupnima na oglasnoj ploči suda.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1