News

Komentari 8

Pronađeno tijelo muškarca, mrtav je dulje od dva mjeseca

Pronađeno tijelo muškarca, mrtav je dulje od dva mjeseca

U Prelogu, u staroj kući, pronađeno je tijelo muškarca. Prema prvim informacijama, mrtav je dulje od dva mjeseca. Uzrok smrti još se ne zna

U subotu u večernjim satima pronađeno je mrtvo tijelo muške osobe starosti između 40 i 50 godina, potvrđeno nam je u Međimurskoj policiji.

Tijelo je pronađeno u kući u Glavnoj ulici u Prelogu, a prema prvim neslužbenim informacijama ne radi se o nasilnoj smrti, te će obdukcija odgovoriti na pitanje uslijed čega je došlo do smrti. Pretpostavke su da je čovjek ležao mrtav više od dva mjeseca, a hladno vrijeme nije pogodovalo raspadanju tkiva, zbog čega je izostao i specifičan miris truleži, već se tijelo nesretnog čovjeka u blažem obliku mumificiralo. Kako se radi o ruševnoj kući za sada nije poznato radi li se o vlasniku ili nekom nepoznatom koji je od zime u njoj potražio spas a našao smrt. Nakon prepoznavanja i obdukcije koju je naložilo odvjetništvo znat će se više detalja o ovom tragičnom slučaju koji je jedna od glavnih tema mirnog nedjeljnog dana u Prelogu, jer se nagađa o kome se radi.

Najčitaniji članci