Obavijesti

News

Komentari 7

Pronašli mrtvu ženu (62), muž je zario nož u nju: Susjedu je rekao da je pala i ozlijedila se

Pronašli  mrtvu ženu (62), muž je zario nož u nju: Susjedu je rekao da je pala i ozlijedila se
2

Očevid koji su proveli bjelovarski kriminalisti u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom je potvrdio da je u utorak oko podneva Marija Vresk (62) iz Višnjevca nadomak Bjelovaru ubijena nožem

VIDEO

Osumnjičen za ubojstvo Marije Vresk (62)  je njezin šest godina stariji suprug Mirko koji je odmah priveden na kriminalističko istraživanje, a u petak predan pritvorskom nadzorniku Pu bjelovarsko – bilogorske uz kaznenu prijavu.

Sumnjiči se da je oštrim predmetom zadao ubodno-reznu ranu supruzi Mariji, od koje je nesretna žena preminula.

U mjestu Višnjevac nedaleko Bjelovara pronađeno tijelo žene

Mirko Vresk (68) bi tijekom petka trebao biti izveden pred istražnog suca Županijskog suda u Bjelovaru, gdje će Odvjetništvo, kako se pretpostavlja u takvim slučajevima od suca istrage zatražiti istražni zatvor.

Rekao da je pala i ozlijedila se 

Istu večer kad se dogodio tragičan događaj razgovarali smo s jedinim svjedokom koji nam je ispričao da je Mirko došao do njega i zamolio ga da pozove kola Hitne, jer da je Mirkova žena pala na dvorištu te se ozlijedila.

Susjed koji je tražio da ostane anoniman nam je ispričao da je u dvorištu obiteljske kuće Vreskovih u Višnjevcu, naselju na širem bjelovarskom području, vidio, Mirkovu suprugu Mariju da leži potrbuške na zemlji. Došao je s Mirkom kako bi nakon poziva Hitnoj, djelatnicima te službe mogao telefonski kazati o kakvoj se ozljedi radi.

Užas kod Bjelovara: Pronašli mrtvu ženu, priveli supruga
Užas kod Bjelovara: Pronašli mrtvu ženu, priveli supruga

- Rekao sam djelatnici Hitne da smo ženu našli na zemlji licem okrenutu prema tlu i da sam joj napipao bilo na vratu i osjetio da je živa – kazao nam je susjed Vreskovih, u tom trenutku vidno potresen.

Susjed nije vidio tragove uboda niti krv

Zajedno s Mirkom je Mariju donio na terasu i posjeli su je na stolicu koja se tamo nalazila. Glavu joj je nagnuo na stranu kako se ne bi jezikom ugušila i potom je otišao svoj kući. Ispričao je da nije vidio nikakvih tragova uboda niti krvi, već da je nesretna žena imala hematom na čelu, a to je prenio i djelatnicima Hitne. Prije odlaska vidio je da Marija lagano diše.

U međuvremenu dok su stigli djelatnici Hitne, nesretna je žena preminula, a oni su uočili ubodnu ranu te o svemu izvijestili policiju.

Nasilje u Hrvatskoj: U mjesec i pol dana usmrtili su četiri žene
Nasilje u Hrvatskoj: U mjesec i pol dana usmrtili su četiri žene

Inače se radilo o bračnom paru koji je bio sklon svađama, kako su nam ispričali susjedi, te su živjeli od nadnice i tog kobnog dana unuk ih je odvezao u Bjelovar kako bi se raspitali o uvjetima za nacionalnu mirovinu, jer su bili bez primanja. Živjeli su sami od povremenog nadničarenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca