News

Komentari 178

'Četvorica su trčala za njim i vikala 'stani, ubit ću te, stani'

'Četvorica su trčala za njim i vikala 'stani, ubit ću te, stani'

PUCNJAVA U CENTRU POREČA: Na porečkoj rivi ostala su dva para japanki, po jedne sa svake strane ceste. Policija je dio rive ogradila policijskom trakom

Istarska policija izvijestila je da su se zasad nepoznati počinitelji nešto iza 12 sati u Poreču na rivi fizički obračunali, a bilo je i pucnjave. Policija je zbog očevida blokirala rivu. Neslužbeno doznajemo da je s udaljenosti od dva metra ranjen jedan porečki zaštitar.

- Bila sam svjedok pucnjave. To se događalo u neposrednoj mi blizini. Četvorica su ganjala jednoga. Jedan je izvadio pištolj, drugi je izvadio nož, ja i kolegica smo samo legne na pod. Jako smo se preplašile. Ja sam zvala policiju i došli su možda nakon 4-5 minuta. Tu je bilo dosta ljudi, turista i sve se ispraznilo u roku od par sekundi. Ne znam tko su akteri pucnjave, to se još nagađa, ali mislim da nisu stanovnici Poreča. Čini mi se da je to bila privatna stvar jer su četvorica mladića po razgovoru bila direktno ljuti na ovoga jednoga - kazala je vidno prestrašena svjedokinja.

- Tu je bila jedna gospođa Njemica. Tu se sve događalo 3-4 metra od nje, ona se sva tresla. Kasnije je pobjegla. Ovo je sigurno loše za ionako loše sezone u Poreču - kazala je svjedokinja pucnjave na porečkoj rivi.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tu su projurili, tu je bila stolica. Četvorica su trčala za njim i vikali su 'Stani, stani, pi..a ti materina, ubit ću te stani..'. Urlanje, urlanje! Onda je pobjegao kroz kafić i na zavoju su pucali za njim. Dotrčali su do iza broda, on je zgrabio stolicu i pobjegao je tu i onda je pucao i u nogu ga ranio. Onda su pobjegli dalje. On je došao navodno do Zagrebačke banke, navodno da nije mogao dalje i da su ga ranili ispod bedra. Navodno ga je ranio jedan od njih, visoki, tetovirani - kazao nam je očevidac.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Neki njihov unutarnji obračun je bio. To je bilo točno u 12, ljudi su se odmah razbježali, prazna je riva bila. Svi su zašutjeli, polijegali, sakrili se. Odjednom je prazna riva bila - dodao je

- Vidjela sam kako dečki trče za jednim i pucaju. Ja sam čula dva pucnja. Naravno da sam se sakrila, preplašila sam se. Ovo je jako ružna slika koja se šalje u svijet iz turističkog nam Poreča - kazala je gospođa koja se danas također zatekla na rivi u Poreču u 12 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Obračun se zbio u samom centru Poreča, svega 10 metara od hotela Neptun, uz sami pomorski granični prijelaz nasuprot otoka Sv. Nikola.

>>> Uskoro opširnije

Najčitaniji članci