News

Komentari 0

Puljak je pozvao građane da završe eru Keruma i HDZ-a

Puljak je pozvao građane da završe eru Keruma i HDZ-a

​Kandidat za splitskog gradonačelnika stranke Centar Ivica Puljak pozvao je u subotu Splićane da na izborima "završe eru Keruma i HDZ- a" i poručio da Split sljedeću priliku ne može čekati još najmanje četiri godine.

Ivica Puljak je rekao kako ankete pokazuju da ima sve veću podršku građana te je važno da izađu na izbore i da građanski Split ima kandidata u drugom krugu.

​- ​Pozivam građane da na ovim izborima završe eru Keruma i HDZ-a, poručujem im da je to moguće i da sljedeću priliku Split ne može čekati još najmanje ​četiri​ godine - rekao je Puljak na konferenciji za novinare.

Vodstvo ovoga grada se može promijeniti i to olovkom, za osam dana

 - Drago mi je vidjeti da građani sve više povjerenja daju stranci Centar i da ćemo sa svim partnerima koji nisu Kerum i HDZ imati većinu u gradskom vijeću. Imamo priliku kakvu nećemo imati najmanje četiri godine, i ako je sada propustimo, ne možemo tražiti opravdanja u drugima. Vodstvo ovoga grada se može promijeniti i to olovkom, za osam dana. Pozivam sve Splićanke i Splićane da izađu na izbore i biraju dobru promjenu​ - kazao je Puljak.

Puljkov zamjenik Antonio Kuzmanić najavio je organiziranje savjetodavnih referenduma kako bi čuli mišljenje građana oko važnih pitanja dok je drugi Puljkov zamjenik Bojan Ivošević rekao kako građanke i građane Splita treba uključiti u život grada, pokrenuti seriju diskusija, tribina, debata i okruglih stolova o raznim problemima i idejama, od kvartovskih komunalnih zahvata do važnih projekata za grad.

Zadnjih 12 godina vladali su privatni interesi

 - Split je uvijek bio ambiciozan grad. U zadnjim desetljećima je veliki dio te ambicije izgubio forsirajući stranačke kadrove. Vrijeme je da tu zdravu ambiciju vratimo i iskoristimo maksimalni potencijal ovoga grada - dodao je Ivošević.

Predstojeći izbori su referendum o budućnosti Splita a promjena može dogoditi ako svi izađemo na izbore.

- Ključno je da Split postane grad koji misli na budućnost, a ne na privatne interese onih koji su vladali zadnjih 12 godina - poručili su  iz Centra.

Najčitaniji članci