Obavijesti

News

Komentari 0

Putnici Thomas Cooka u šoku: Cijene letova trostruko veće!

Putnici Thomas Cooka u šoku: Cijene letova porasle tri puta!
4

Putnici koji su rezervirali letove preko Thomas Cooka sada pokušavaju naći zamjenske ponude jer su se u nekim slučajevima cijene utrostručile

Klijenti Thomas Cooka optužili su aviokompanije da su iskoristile propast tvrtke jer su se suočili s enormnim cijenama za zamjenske letove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Putnici koji su rezervirali letove preko Thomas Cooka sada pokušavaju naći zamjenske ponude jer su se u nekim slučajevima cijene utrostručile, piše BBC.

Propast Thomas Cooka: 'U Puli nema problema na aerodromu'
Propast Thomas Cooka: 'U Puli nema problema na aerodromu'

Turistkinja Angela Mills rekla je da ju je let iz Glasgowa za grčki Rodos u nedjelju koštao 280 funti, a da je sad 1000 funti.

Ekonomski analitičari kažu da su cijene visoke jer je velika potražnja na rutama s malo rezervnih mjesta.

Vjenčanje Thomasa Cooka je uništio kolaps Thomasa Cooka
Vjenčanje Thomasa Cooka je uništio kolaps Thomasa Cooka

- Ljudi ne trljaju ruke zbog visokih cijena karata. Ako je potražnja velika na popularnim rutama, cijene idu gore - izjavio je John Struckland, analitičar iz JLS Consultinga.

British passengers board an Airbus A380 airliner that is being used for transporting Thomas Cook customers at Dalaman Airport

Dodao je kako je rujan bio vrlo popularno vrijeme za godišnji odmor, a mnogi letovi bili su već tako i tako puni. Tvrdi kako samo aviokompanija može sniziti cijene letova, ali to se ne događa jer tvrtka propada.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IVANOM VUKUŠIĆEM:

Pokretanje videa ...