Obavijesti

News

Komentari 197

'Radila je dva posla, zvala bi muža po kiši da dođe po nju, a on bi odbio jer gleda utakmicu'

'Radila je dva posla, zvala bi muža po kiši da dođe po nju, a on bi odbio jer gleda utakmicu'
3

Susjedi bračnog para u Ulici Orešje ispričali su da su čuli nekoliko pucnjeva, a zatim još jedan te da ih je ukupno bilo 5-6. Poznanici tvrde da se par u zadnje vrijeme stalno svađao...

VIDEO

Mi kao obitelj nećemo davati izjave jer su nam bitni mir i privatnost zbog djece, poručila je članica obitelji zagrebačkog policajca (43) koji je u srijedu oko 20.30 sati u zagrebačkom Susedgradu ubio suprugu (37) pa sebe.

Riječ je o događaju koji je šokirao ne samo stanare Ulice Orešje već i širu javnost.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

Videovijesti 23.10. 01:12

- Dosad utvrđenim činjenicama kroz kriminalističko istraživanje potvrđena je sumnja da je kazneno djelo počinio policijski službenik oduzevši život svojoj supruzi, a potom i sebi iz službenog vatrenog oružja - izvijestili su iz zagrebačke policije.

Iskoristili su priliku kako bi podsjetili da se kriminalističko istraživanje u slučajevima teških kaznenih djela počinjenih na štetu obitelji i djece provodi krajnje obazrivo, vodeći brigu o zaštiti identiteta žrtava. Podsjećaju i na zakonske odredbe o zaštiti privatnosti djece te preporuke pravobraniteljice za djecu, kako se ne bi doprinijelo njihovoj daljnjoj viktimizaciji.

Podsjetimo, susjedi su tijekom većeg dijela popodneva čuli svađu koja je dopirala iz stana u kojemu su živjeli policajac, njegova supruga i četvero djece.

Iako su čuli razne ružne riječi i galamu, nije bilo prijetnji niti ičega što bi ih ponukalo da zovu policiju prije nego što su stanom odjeknuli pucnjevi.

Policajac ubio ženu: 'Dolazio joj je i na posao, bio je ljubomoran, govorila mu je da će ga ostaviti'
Policajac ubio ženu: 'Dolazio joj je i na posao, bio je ljubomoran, govorila mu je da će ga ostaviti'

- Čulo se nekoliko pucnjeva, a onda, nakon kratke pauze, još jedan. Ukupno ih je bilo pet ili šest. Odmah smo krenuli zvati policiju, bili smo u strahu i nismo znali što se dešava - kazala je susjeda ne skrivajući koliko ju je događaj šokirao.

Razvalili vrata da uđu u stan

Policajci koji su došli na intervenciju morali su razvaliti vrata kako bi ušli. Kako doznajemo, s unutarnje strane u bravi je bio potrgani ključ. Pronašli su ženu, kojoj više nisu mogli pomoći, i muškarca koji je još davao znakove života. Dok su ga vozilom Hitne pomoći prevozili u bolnicu, i on je preminuo. Kraj njega su pronašli pištolj.

Prije nego što je ispalio posljednji hitac, policajac je u SMS-u napisao: “Svršeno je!”

Poznanik, dobro upućen u obiteljske prilike, otkrio nam je da je policajac bio bolesno ljubomoran te da njegova žena to više nije mogla ni željela podnositi.

Policajac ubio ženu pa sebe. Susjedi u šoku: 'Čulo se više pucnjeva, vikao je o rastavi'
Policajac ubio ženu pa sebe. Susjedi u šoku: 'Čulo se više pucnjeva, vikao je o rastavi'

- Taj dan mu je rekla da je gotovo, da to više ne može trpjeti. On je otišao k roditeljima, no onda se vratio kući i tad je nastala svađa - govori naš sugovornik. Priča nam da se žena trudila i ugađala suprugu.

- Sve se vrtjelo oko njega. On je morao biti u top formi, ići na trčanje, tenis, stolni tenis, imati proteine... S druge strane, nije cijenio što je radila za njega. Znala ga je, primjerice, nazvati da dođe po nju s posla jer pada kiša, a on bi rekao da ne može jer gleda utakmicu. Radila je dva posla, u trgovini i čistila kafić, da djeci ništa ne bi nedostajalo - priča naš sugovornik. I drugi poznanici govore nam da je ubojica uhodio svoju ženu i stalno je provjeravao.

- Došao bi joj na radno mjesto i sjedio tamo po dva-tri sata. Razmišljala je prijaviti ga i policiji i centru za socijalnu skrb, ali on bi stao moliti da ima kredit za stan, da će izgubiti posao, obećao bi da će biti bolji - kaže nam druga poznanica.

Kako neslužbeno doznajemo, kad se policajac u srijedu vratio kući, nije parkirao ispred zgrade na parkirališno mjesto, kako je to obično činio. Umjesto toga, auto je ostavio malo dalje u obližnjoj ulici te je policija jučer još obavljala pretragu vozila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a