Obavijesti

News

Komentari 122

'Nekima je zabavno što Kerum na nacionalnoj televiziji brani korupciju. E nećemo više tako'

'Nekima je zabavno što Kerum na nacionalnoj televiziji brani korupciju. E nećemo više tako'

Izabrani predstavnik građana Splita doveden je na nacionalnu televiziju kao cirkus. Izabrani vijećnik je u nekima zabavnoj raspravi branio političku korupciju, napisala je Branka Ramljak nakon otvorenog

VIDEO

Izabrani vijećnik je u nekima zabavnoj raspravi branio političku korupciju, namještanje natječaja, koalicijsku trgovinu, a zviždače i novinare nazvao lošim ljudima. Napisala je to Branka Ramljak, nezavisna kandidatkinja za splitsku gradonačelnicu o Željku Kerumu i njegovim izjavama sinoć u Otvorenom. Poručila je da je to slika koju je Split opet poslao o sebi, ali i da se većini to gadi i da većina Splićana nije koruptivna i želi pošteno živjeti od svog rada u svom gradu.

Pokretanje videa...

video 04:08

Kerum je sinoć komentirao snimku, koju su 24sata prva ekskluzivno objavila, u kojoj Žarko Tušek s Viktorom Šimunićem govori o raznim mogućim funkcijama u Zagorju.

- To je normalno. Ako se to zove trgovina to je ok. Bitno je da nitko ne ide van okvira zakona. Pa unaprijed je sve dogovoreno. To je standard, to je okej. Pa što vi mislite da na natječaju prođe onaj tko je najbolji? Pa unaprijed se zna - rekao je Kerum i kaže kako Tušek nije išao izvan zakonskih okvira. Kerum je još rekao da nije korektno držati mobitel sa strane i snimati te doušnike nazvao lošim ljudima po njemu je to pokazatelj nemorala.

Kerum o Tušeku: 'Unaprijed se sve dogovara, to je normalno'
Kerum o Tušeku: 'Unaprijed se sve dogovara, to je normalno'

Cijelu objavu pročitajte u nastavku

Sinoć sam gledala Otvoreno i još jednom dobila potvrdu zašto ne mogu stajati prekriženih ruku dok nam čerupaju grad i pri tom nam govore kako je to jedini izbor. Izabrani predstavnik građana Splita doveden je na nacionalnu televiziju kao cirkus. Izabrani vijećnik je u nekima zabavnoj raspravi branio političku korupciju, namještanje natječaja, koalicijsku trgovinu, a zviždače i novinare nazvao lošim ljudima. To je slika koju je Split ponovno sinoć poslao o sebi drugima, ali i poruka koju je poslao svojim mladima i svojoj djeci.

E pa nećemo tako. Većini se to gadi. Većina Splićana nije koruptivna i želi pošteno živjeti od svog rada u svom gradu. Zato sam odlučila sve raditi suprotno od standarda koje su nam nametnuli. Ovih dana krećem s jednom takvom inicijativom. Splitu ne trebaju stranački poslušnici, rodbina ni cirkusanti. Splitu trebaju najbolji. Pozivam ih da se usude, da se priključe i da ovaj grad postavi nove standarde i bude svijetli primjer, a ne vic cijeloj državi.

SPLIT KOJI POSTAVLJA STANDARDE Sinoć sam gledala Otvoreno i još jednom dobila potvrdu zašto ne mogu stajati prekriženih...

Posted by Branka Ramljak on Wednesday, January 27, 2021
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.