Obavijesti

News

Komentari 41

Prvo ga je ranio pa dokrajčio: 'Što ti je, jesi li skroz poludio?'

Prvo ga je ranio pa dokrajčio: 'Što ti je, jesi li skroz poludio?'
6

Policija bi ubojicu iz senjskog noćnog kluba oko 14 sati trebala privesti istražnom sucu, a od liječnika iz riječkog KBC-a doznaje se da su ranjeni muškarci stabilnije, ali i dalje životno ugroženi

VIDEO

Muškarci koji su ranjeni u subotnjoj pucnjavi u Senju i dalje su u životnoj opasnosti, ali liječnici su optimistični i stanje je puno stabilnije, doznaje se u nedjelju ujutro iz riječkog KBC-a. 

Kod Josipa Mesića (27), koji je u bolnicu stigao s prostrijelnom ranom prsnog koša, stanje se poboljšalo u subotu navečer. On se razbudio, skinut je s respiratora i spontano diše, rekli su liječnici. Tin Rončević (26) u pucnjavi je ranjen u glavu, vrat i potkoljenicu, no i on se tijekom noći probudio, ali još je na respiratoru, međutim kontaktira s okolinom. 

- Kako se radi o ranjavanju mecima koji poderu puno organa moramo biti oprezni, u ovoj fazi još može doći do svakavih ishoda i obojica su još u životnoj opasnosti, no liječnici su optimistični i stanje pacijenata je puno stabilnije - doznajemo iz riječkog KBC-a.

Ivan T. (55) koji je u senjskom klubu 'Konoba' ubio Tomislava Lopca (38) i ranio dvojicu muškaraca ubrzo je uhićen, a neslužbeno se doznaje kako je razlog obračuna taj što se on došao osvetiti nakon što se ranjeni dvojac žalio na njegovo ponašanje ranije te večeri. Dobacivao je neprimjerene izjave djevojkama u njihovom društvu i 'pipkao' ih.

Ubijeni Tomislav Lopac

Ubijeni Lopac oko 2 sata je, navodno, zamolio napadača da napusti klub, no ovaj se vratio par sati kasnije s dva pištolja. Kad je upucao Lopca u trbuh, ovaj ga je još pokušavao primiriti i držeći se za ranu upitao ga 'Što ti je, jesi poludio?'. Međutim, napdač ga je usmrtio s dva hica.

Njega bi u nedjelju oko 14 sati trebali privesti istražnom sucu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca