Obavijesti

News

Komentari 46

Rodila je kćer pred trgovačkim centrom, sve 'uhvatile' kamere

Rodila je kćer pred trgovačkim centrom, sve 'uhvatile' kamere
5

Velika Britanija: Uz Kim Leighton (25) bili su njezina majka i četverogodišnji sin, a dotrčali su i zaštitari s dekama kada su je vidjeli na snimkama nadzornih kamera

VIDEO

Iako većina trudnica želi komfor i, možda najviše od svega, privatnost dok rađaju, Kim Leighton (25) ne samo da je rodila na ulici ispred jednog trgovačkog centra u Buckinghamshireu, nego su cijeli porod zabilježile nadzorne kamere. Djevojčicu Leanne rodila je na pločniku.

Pomagala joj je njezina majka Sue (54) i zaštitari trgovačkog kompleksa koji su na mjesto događaja dotrčali s dekama nakon što su zahvaljujući kamerama uočili što se događa.

Uz Kim je tijekom porođaja bio i njezin četverogodišnji sin Lewis, a jednog dana svojoj kćeri planira pokazati snimku poroda.

Shvatila da nema vremena, pa skinula hlače

Inače, Kim živi u stanu blizu centra, a kada joj je pukao vodenjak nazvala je bolnicu iz koje su joj savjetovali da ima dovoljno vremena i da se okupa. Kada su joj iz bolnice napokon poručili da dođe, majka joj je pomogla da se spusti niz stepenice, ali Kim je tada osjetila da je dijete na putu i da nema vremena, pa je skinula hlače na ulici i krenula tiskati, a njezina majka je dočekala bebu. 

Čuvarima poklonila bocu vina u znak zahvale

Čuvari su doletjeli čim su vidjeli što se događa i smirivali je do dolaska hitne. Kasnije su ispričali da su taj dan, 9. listopada, prvo pomislili da je Kim pijana na ulici, no čim su shvatili o čemu se radi potrčali su u pomoć.

- Ništa me ne može iznenaditi u ovom poslu, ali zadovoljan sam jer smo mogli pomoći i dama je donijela bocu vina da nam zahvali što je lijepo - rekao je jedan od njih.

Inače, Kim su liječnici ranije dijagnosticirali policistične jajnike i rekli joj da je vjerojatnost da će nakon rođenja sina ponovno zatrudnjeti vrlo mala. Sue kaže da je njezina kćer zbog toga posebna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina