News

Komentari 3

Roditelji su izgubili nadu: Nema novih dokaza u slučaju Maddie

Roditelji su izgubili nadu: Nema novih dokaza u slučaju Maddie

Odvjetnici glavnog osumnjičenog trebali bi sutra na Europskom sudu tvrditi da je presuda za silovanje 2005. godine nesigurna te zahtijevati da on bude pušten iz zatvora

Roditelji Madeleine McCann izjavili su kako neće biti 'jako razočarani i iznenađeni' ukoliko se u istrazi pokaže manjak dokaza o njenom nestanku u 2007. godini. 

POGLEDAJTE VIDEO: Maddie McCann

Detektivi u sjevernoj Njemačkoj proveli su šest tjedana tražeći informacije koje bi povezale nestanak djevojčice s glavnim osumnjičenim Christianom Brueckneru. No, nažalost, nisu pronašli dokaz koji im treba, piše DailyMail.

Naime, slučaj nestanka Maddie aktivan je već 13 godina točnije, od 2007. godine kada je prijavljen njen nestanak. 

Roditelji se samo mogu nadati da će Brueckner biti kažnjen unutar iduća dva mjeseca, ali istraga neće trajati zauvijek, objašnjava njemački tužilac. 

Odvjetnici glavnog osumnjičenog bi trebali sutra na Europskom sudu tvrditi da je presuda za silovanje 2005. godine nesigurna te zahtijevati da on bude pušten iz zatvora. 

Nade roditelja o pronalasku krivca padaju vodu. Pripremaju se na ono najgore. 

- Kate i Garry su se više puta nadali, a nade su im pale u vodu. Samo žele saznati što se dogodilo njihovoj djevojčici nakon 13 godina potrage - rekao je prijatelj McCannana. 

- Situacija je teška i frustrirajuća za njih - dodaje. 

Brueckner kao glavni osumnjičeni u ovoj istrazi, već neko vrijeme provodi u njemačkom zatvoru zbog droge, a odslužuje i kaznu za silovanje američke turistkinje. 

On se nada kako će ovaj tjedan biti pušten na slobodu, a njegov iskaz čut će se na Europskom sudu pravde u Luksemburgu.

Najčitaniji članci