Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Rotor gotov početkom siječnja: 'Kad završim moram na odmor'

U prvom mjesecu možemo očekivati puštanje u promet cijeli rotor za motorna vozila, a pruge, biciklističke i pješačke staze će biti gotove do proljeća jer sadašnje ceste idu preko njih, rekao je Goran Radić

Foto: PIXSELL
16 komentara

Sjeverna strana i sjeverna cijev tunela je gotova. Postavljen je asfalt. Južna cijev bit će gotova sljedeći petak. U tunelu se postavlja rasvjeta, rekao je Goran Radić, voditelj projekta na remetinečkom rotoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Radovi na izgradnji novog Remetinečkog rotora u punom su jeku, neovisno o tome što je krenula zima. Tuneli su skoro gotovi, a počelo se i s postavljanjem tramvajske pruge. Cijeli projekt trebao bi biti gotov na proljeće, a najavljeno je još ranije da će se pojedine dionice puštati u promet i prije roka. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

- U prvoj trećini siječnja možemo očekivati puštanje u promet cijelog rotora za motorna vozila, a pruge, biciklističke i pješačke staze će biti gotove do proljeća jer sadašnje ceste idu preko njih. Sve zavisi od lijepog vremena i kad će komisije dati sve potrebne dozvole. Asfaltiranje je pri kraju, a za rasvjetu imaju dva tjedna da završe - objasnio je Radić kojeg smo pitali je li teško voditi dva najveća projekta u Zagrebu, remetinečki rotor i novu žičaru. 

- A, što da vam kažem, da je teško je, ali uspijevam to držati pod kontrolom. Ima i pozitivna stvar, meni plaću daje EU tako da sam trošak za Zagrepčane 0 kuna. Kad završim ove projekte idem na malo dužu pauzu, potrebna mi je - našalio se Radić. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message