News

Komentari 27

Stevo Culej podržava Škoru? U Vinkovcima se sastali u kafiću

Stevo Culej podržava Škoru? U Vinkovcima se sastali u kafiću

Iako ova fotografija ne mora značiti ništa, Culej je pak, podsjetimo, nedavno odgovorio na pitanje hoće li podržati Grabar Kitarović, kako on "ima svojeg kandidata"

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro i istaknuti član HDZ-a i saborski zastupnik Stevo Culej su snimljeni u ugodnom razgovoru uoči otvaranja Vinkovačkih jeseni. 

Podsjetimo, Culej i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava nedavno su pljeskali nakon što se na sastanku nekih građanskih inicijativa i Udruge branitelja dragovoljaca Vukovara, koji je održan u sjedištu zagrebačke HVIDRA-e, kritizirala Vlada Andreja Plenkovića. 

U petak je pak Culej snimljen u društvu Škore koji bi mogao biti "žestoki" protukandidat Kolindi Grabar Kitarović koju je HDZ i službeno podržao.

Iako ova fotografija ne mora značiti ništa, Culej je pak, podsjetimo, nedavno odgovorio na pitanje hoće li podržati Grabar Kitarović, kako on "ima svojeg kandidata". 

Culej je u petak na pitanje novinara N1 Televizije koga podržava u predsjedničkoj kampanji rekao sljedeće: "Ja mislim da kampanja predsjednička nije ni krenula niti su se svi kandidati izjasnili da su takmaci u njoj. Pa stoga niti su se skupili potpisi da znamo za koga ćemo. Pa stoga ćemo mi povući desnu ručku i na desno."

Najčitaniji članci