Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
55 komentara

'Sabotaža HDZ-a? O smiješnim optužbama neću razgovarati...'

Kopal je u izjavi za N1 televiziju ustvrdio kako ima dokaze da je iz HDZ-ovih redova bilo sabotiranja na izborima za EU parlament, zbog čega je stranka zabilježila znatno lošije rezultate od očekivanih

Zagreb: Dolazak članova na sjednicu Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a
Foto: Borna Filic/PIXSELL
55 komentara

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić izjavio je u utorak kako ne želi razgovarati o "smiješnim optužbama" o sabotaži HDZ-ove liste na proteklim izborima za Europski parlament, o čemu je u javnosti govorio glavni HDZ-ov analitičar Robert Kopal.

"O tim smiješnim optužbama ne želim razgovarati, lažnih proroka se svijet nagledao i do sada, a bit će ih i dalje. Sve što imam kazati o politici i o stranci govorim za stolom političke obitelji, a ne preko medija", rekao je Brkić novinarima pred Banskim dvorima.

DVA I POL HADEZEOVCA Nakon izbora, stanje u HDZ-u uzavrelo: Svi bi u šefovu fotelju

Kopal je u izjavi za N1 televiziju ustvrdio kako ima dokaze da je iz HDZ-ovih redova bilo sabotiranja na izborima za EU parlament, zbog čega je stranka zabilježila znatno lošije rezultate od očekivanih i osvojila samo četiri mandata. No, pritom nije iznosio imena onih koji su navodno sudjelovali u toj sabotaži.

NAPETO NAKON IZBORA Stier: HDZ treba promjene, ja ću ujediniti stranku i birače...

"Bojkot u smislu samostalne odluke birača je potpuno legitiman. Ali, kad imate situaciju da netko organizira, savjetuje i potiče, onda imate sabotažu. Sigurno neću izlaziti s imenima i neću iznositi zaključke prije nego stranka dođe do zaključaka i zauzme stav", rekao je Kopal.

"Ne upirem prstom u Milijana Brkića, niti u bilo koga", također je kazao Kopal.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message