Obavijesti

News

Komentari 60

Sada zajedno love glasove na rivi, a lani se 'častili' uvredama

Sada zajedno love glasove na rivi, a lani se 'častili' uvredama
11

Kerum je na splitskoj rivi lani Marasovića nazvao kretenom. U subotu je rekao "Živi se dobro. Tko hoće raditi, može. Neka idu na selo i rade, svatko ima svoje selo."

VIDEO

Splitska riva je u subotu prijepodne pretvorila se u politički cirkus. Željko Kerum, general Damir Krstičević i Dujomir Marasović družili su se s građanima. HSLS je njokama hranio umirovljenike. Prešetavali su se rivom SDP-ovci i dijelili promotivne materijale o Planu 21. Neuspješno su pokušali i Kerumu utrapitiletak Kukuriku koalicije, na što se gradonačelnik  samo nasmijao i okrenuo glavu. 

-  Kampanja ide dobro, ljudi nam prilaze, priča se. Bilo bi bolje da ima gitara i manodolina, pa da zapjevamo, ali troškovi su nam limitirani, svaka se kuna gleda  - požalio se Kerum.

Otkad je njegov HGS u koaliciji s HDZ-om Kerum je promijenio političku retoriku. Druži se s Marasovićem, iako ga je još donedavno nazivao  "kretenom",  pa uvjerava novinare i glasače da se u Hrvatskoj dobro živi, da ima posla i novca u džepovima građana.

- Sjetite se kako nam je bilo 90-ih, a sad neki "stručnjaci" daju pesimističke izjave. Di samo nađu te likove, pa u javnost pričaju kako sve propada,da  ništa ne valja, sada sve je ajme! A kako je bilo '90-te? Ništa nismo imali, a danas imamo sve! Evo, sad je na rivi je pet milijuna kuna naočala - objasnio je. 

Usput je predstavio i strategiju "ruralnog" zapošljavanja. Predlaže sadnju "prirodnog antibiotika".

- Tko hoće raditi - može!  Neka idu na selo, svatko ima svoje selo. Ako moj brat Jure može gori kopat', krčit' i sadit' luk, najbolji antibiotik,  pa mogu i ostali - predložio je  Kerum.

General Krstičević hvalio je Keruma jer im se priključio, posebice jer "misli hrvatski". Glavni mu je cilj, istakao je general, uključiti branitelje u gospodarski razvoj Hrvatske.

Marasović: 'HDZ svugdje dobro stoji

Čelnik splitskog HDZ-a, Dujomir Marasović obrušio se na ankete.

- Deseta jedinica bit će udarna za HDZ. Sva ova događanja po skupovima govore da ankete pokazuju drugačije. HDZ svugdje dobro stoji, ali deseta jedinica nam je glavna - rekao je Marasović. 

Na rivi je bio i Dragutin Lesar sa svojim Hrvatskim laburistima. Predstavio je listu i gospodarski plan. SDP-ovci na čelu s Arsenom Baukom Splićanima su darivali promotivne papirnate maramice, olovke, labela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu