Obavijesti

News

Komentari 181

Sašu je kći (14) trovala, a žena uz pomoć ljubavnika ubila: 'Ne znam gdje im je pamet bila...'

Sašu je kći (14) trovala, a žena uz pomoć ljubavnika ubila: 'Ne znam gdje im je pamet bila...'
9

Supruga (32), njen ljubavnik (19) i kći (14) ubili su Sašu K. (46). Omamili su ga, tukli, ubadali nožem. Prvi susjed obitelji kaže kako nikad s njima nije imao problema

VIDEO

U sok i vodu je ocu ubacivala lijekove za smirenje Bensedin i Lexilium. Radila je to po nagovoru majke, no još istražujemo je li kći bila svjesna plana za ubojstvo svog oca.

Rekli su to izvori iz bosanske policije za portal ATV nakon proširenja istrage o ubojstvu 46-godišnjeg Saše K. iz Doboja. Policajci su za to osumnjičili i uhitili žrtvinu stariju kćer (14), njegovu suprugu (32) i njezina ljubavnika (19). I dalje pokušavaju povezati sve dijelove priče nakon što su u noći na utorak ubili Sašu i tijelo odnijeli u šumu.

Добој - Полицијска управа

Bilo je to u blizini popularnog izletišta Preslica iznad Doboja.

Pokopali su ga u četvrtak na lokalnom groblju, a na sprovodu se okupilo mnoštvo obitelji, prijatelja i ostalih građana Doboja. Najteže je bilo njegovoj majci, koja nije prestajala plakati.

- Ubiše mi Sašu. Iščupaše ga iz mog srca, zašto? Je li nekad nekome zlo nanio - neutješno je ponavljala majka ubijenog.

Na sprovodu su bili prisutni i njegova prva supruga i djeca iz prvog braka, no nije bilo njegove mlađe kćeri, koju je imao s uhićenom 32-godišnjakinjom.

Među narodom se pričalo kako je Saša slutio da se oko njega događa nešto loše. Sumnjao je, pričaju, da se nešto sprema.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sašu je kći (14) trovala, a žena uz pomoć ljubavnika ubila: 'Ne znam gdje im je pamet bila...' 00:49

Nije se mogao braniti

Zasad znaju da su Sašu prvo omamili, nakon čega je zaspao u svojoj kući. Napali su ga i tukli u krevetu, dok se nije mogao braniti, te su ga vezali užetom. Oko glave i očiju vezali su mu selotejp. Ubacili su ga u automobil i prevezli do šume. Ondje su ga potpuno razodjenuli te ga vezanog ubili nožem. Prema dokazima koje su našli, izbola ga je supruga.

Obdukcija je pokazala svu žestinu napada na omamljenog muškarca. Trbuh mu je bio iskasapljen s četiri velike ubodno-rezne rane. Ubrzo je preminuo, a patolozi još čekaju nalaz toksikološkog vještačenja, kao potvrdu navoda da je neznajući popio veliku količinu lijekova za smirenje.

No još veći šok doživjeli su istražitelji prije službenog uhićenja njegove kćeri. Kako doznaju BiH mediji, tijekom ispitivanja je bila hladna unatoč tragediji te je cijelo vrijeme surađivala s istražiteljima.

- Stekli smo dojam da je i ona zaljubljena u majčina ljubavnika - rekli su neslužbeno za ATV portal.

Zbog detalja o zločinu i njima je bilo mučno otkrivati što se sve odvijalo. Zasad vjeruju da je Saša bio danima trovan i omamljivan, kako bi sve prošlo "lako".

Novi, jezivi detalji iz Doboja: Kći drogirala oca, bila je zaljubljena u maminog mladog ljubavnika?!
Novi, jezivi detalji iz Doboja: Kći drogirala oca, bila je zaljubljena u maminog mladog ljubavnika?!

Osnovni sud u Doboju odredio joj je maloljetnički pritvor do 30 dana zbog sumnje u pomaganje. Toliko je, naime, najdulje mogu držati zatvorenom, a opravdanost pritvaranja svakih će deset dana provjeravati sudsko vijeće.

- Za druga dva osumnjičena tužiteljstvo će nakon ispitivanja i obrade uputiti prijedlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju. Za sada ne možemo dati više informacija zbog zaštite istrage koja je u tijeku - priopćili su iz Okružnog tužiteljstva Doboj.

Unajmili auto i stan

Kriminalisti su ubrzo našli dokaze kako su se namjeravali sakriti. Otkrili su kako su u Banjoj Luci unajmili stan na jedan dan i jedan automobil. Ondje su dovezli ženino vozilo te su se u Doboj vratili Peugeotom rent-a-cara. Unajmili su i drugo vozilo, i to odmah pri povratku u Doboj. Za što im je točno trebalo drugo vozilo još utvrđuju. Zasad je potvrđeno kako su nakon ubojstva u utorak u noći odmah krenuli prema Banjoj Luci. Vratili su Peugeot, nakon čega je žena otišla u stan, a ljubavnik nazad u Doboj. U velikoj policijskoj akciji uhitili su ih upravo na tim adresama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Doboj: Obiteljska kuća ubijenog Saše Kulišića u naselju Vidikovac u Doboju 00:35

Kuća u Ulici Miloša Obilića u Doboju, u kojoj su živjeli supružnici sa svoje dvije maloljetne kćeri, a u kojoj je započela drama za nesretnog Sašu, jučer je bila zaključana. Na jednoj od dvije garaže na vratima zalijepljena je osmrtnica s fotografijom ubijenog.

U dvorištu kuće ostao je parkiran automobil bez registarskih oznaka. Najvjerojatnije je čekao na kupca jer se Saša bavio trgovinom automobilima.

- Sa Sašom dijelim zemljište na kojima su naša dvorišta. Bio je jako dobar susjed. U biti, oboje su bili jako ljubazni. Ako bi ona tijekom dana prolazila pored moje kuće, kad bi me vidjela, svaki put bi pozdravila. Nikad ne bih pomislio da bi se tako nešto strašno moglo dogoditi. Moje je mišljenje da se u ovom slučaju ne radi o preljubu. Mislim da je u pitanju novac kojeg se ona htjela dočepati. Žalosno je da je u tu svoju nečasnu radnju uvukla mladića, a kako sam čuo i svoje i Sašino dijete - rekao je Ranko Okilj, prvi susjed ubijenog muškarca, koji još ne može povjerovati.

Nitko iz kuća u toj ulici ne izlazi, očito nisu voljni pričati o događaju koji je zgrozio BiH i šire.

U dvorištu je, osim automobila, i pas šarplaninac koji laje i sklanja se od pogleda, odlazi sa stepenica i lavežom upozorava da je pristup zabranjen. Stanovnici Doboja su u šoku, ne mogu vjerovati da netko može iskonstruirati takav monstrumski pothvat.

- Dokle može ići ljudski um, pa ako nije mogla biti dalje sa suprugom, mogla je to riješiti na civilizirani način, a ne ovako, gdje je njoj pamet. Još sam uvjeren da je novac bio u pitanju. Znate kako kažu: 'Sita se goveda ližu, a kad su gladna, onda se bodu' - rekao je Ranko.

Uništio je obitelj

- Ne znam što se dogodilo, ne znam kako, ništa mi nije jasno - rekao je otac mladića koji je osumnjičen da je pomagao u ubojstvu.

Dodao je kako od bola i straha ne zna što učiniti.

- Mali je radio u Sloveniji, radio je u Njemačkoj, imao je odlične pare. Došao je prije nekih deset dana iz Njemačke, on je radio kao varilac i monter, imao je satnicu 100 eura... Ovo nije nikako moglo biti zbog para - rekao je kroz plač otac uhićenog muškarca za Telegraf dok je tražio pojašnjenje za sinovljev zločin.

Otkrio je i kako mu je on najmlađe od četvero djece te da je nedavno dobio posao na benzinskoj pumpi.

- Malom sam i auto dao, htio sam i drugi na njega prebaciti. Sve sam mu dao. Sve je imao, nije mi jasno otkud ovo, kako ovo! Imao je dobar posao i pare, trebalo je opet sad da završi papire i radi u Njemačkoj - ispričao je vidno potreseni čovjek dok si je u bradu ponavljao: 'Kako li ga je smotala, ona ga je smotala' - piše Telegraf. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.