Satima čekao ispred Covid-19 bolnice na suncu, na kraju umro | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 100

Satima čekao ispred Covid-19 bolnice na suncu, na kraju umro

Satima čekao ispred Covid-19 bolnice na suncu, na kraju umro
1

Stariji muškarac u kolicima bio je još oko 14:30 ispred ulaza u ambulantu, a malo poslije 16 sati njegovo je tijelo prekriveno plahtom, sudeći prema riječima svjedoka Đure Vlajića

VIDEO

Srpski mediji izvještavaju o uznemirujućem incidentu koji se dogodio jučer ispred ulaza u ambulantu za prijem pacijenata s Covidom-19 u Pančevu.

Građane je, naime, pred ambulantom dočekao jeziv prizor - mrtva starija osoba u kolicima, prekrivena samo plahtom.

POGLEDAJTE VIDEO Pozor, uznemirujući sadržaj:

Navodno je stariji muškarac preminuo čekajući u redu ispred ambulante, piše 013.info. Identificiran je kao Z. Ž., rođen1957. godine s posljednjim prebivalištem u Domu za ljude koji su zaostali u mentalnom razvoju 'Srce u jabuci'.

Stariji muškarac u kolicima bio je još oko 14:30 ispred ulaza u ambulantu, a malo poslije 16 sati njegovo je tijelo prekriveno plahtom, sudeći prema riječima svjedoka Đure Vlajića.

Njemački list: Hrvatska je novo žarište korone, a Srbija najgore
Njemački list: Hrvatska je novo žarište korone, a Srbija najgore

- I dalje sam u šoku. Ovo nije humano. Kada sam prvi puta prošao, vidio sam ga kako čeka na red ispred ambulante i očigledno mu je bilo jako loše. Imao je masku na licu i bio je u slaboj hladovini. Kada sam prošao drugi put, oko sat i pol vremena kasnije, bio je na istom mjestu, ali na suncu i mrtav. I dalje je bio u kolicima, samo mu je tijelo bilo prekriveno bijelom plahtom - ispričao je Vlajić za 013.info.

Satima je čekao na suncu

- Rekao sam ljudima koji su se pojavili u zaštitnim odijelima da su čovjeka u takvom stanju ostavili na suncu. Kada su mi rekli da je preminuo, pitao sam ih zašto ga ne sklone, što ga drže ispred ambulante na suncu i 35 stupnjeva Celzijevih. Samo su mi odgovorili kako čekaju inspekciju. Pa kakva inspekcija? Ako smo ljudi, moramo brinuti o drugim ljudima – i o onome tko je preminuo i o ljudima koji prolaze ulicom - uznemireno je dodao Vlajić.

Vučić: 'Srbija će imati cjepivo do kraja godine. To bi bio spas'

Prema portalu 013.info, ambulanta za prijem pacijenata koji sumnjaju na korona virus već se nekoliko mjeseci nalazi u zgradi u ulici Zmaj Jovinoj, a od nedavno je otvorena 24 sata na dan. Pacijenti koji dolaze na pregled čekaju u omanjem dvorištu, uz nekadašnju garažu Hitne pomoći, bez obzira na vremenske prilike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 100

VIDEO

Hrvatska se kuha, temperature idu blizu 40 °C:  Pogledajte što nam se sprema ostatak tjedna
OSTAJE CRVENI ALARM

Hrvatska se kuha, temperature idu blizu 40 °C: Pogledajte što nam se sprema ostatak tjedna

Za utorak je crveno upozorenje na snazi za osječku, zagrebačku, karlovačku, kninsku, riječku, splitsku i dubrovačku regiju zbog vrućina. Za osječku i zbog grmljavinskih nevremena...
Slučaj dr. Novicka na Rebru: 'Rekao je: Više neće biti plavih kuverti. Tu je bio njegov kraj...'
KAKO SMO OTJERALI STRUČNJAKA

Slučaj dr. Novicka na Rebru: 'Rekao je: Više neće biti plavih kuverti. Tu je bio njegov kraj...'

Plus+ NOVI EXPRESS Dr. William Novick dolazio je u vrijeme rata i operacijama spasio više od 600 hrvatske djece. Otjerali su ga. Znalo se da Novick ne uzima 'plave kuverte'. O svemu govore tadašnji akteri