Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
38 komentara

'Sava je sada prljava i hladna, ne namjeravam se baciti u nju'

'Nakon šest mandata čovjek bi očekivao da je Bandić naučio primati kritike, ali njegova komunikacija je sve gora', odgovorila je Bandiću SDP-ova Vesna Nađ

Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
38 komentara

Ako vam se Advent ne sviđa, ne morate na njega ići ili se možete baciti u Savu, poručio je jučer gradonačelnik Zagreba Milan Bandić SDP-ovoj Vesni Nađ na sjednici Gradske skupštine jer ga je prozvala zbog afere s adventskim kućicama.

Odgovor koji joj je jučer Bandić ponudio na njeno pitanje o adventskim kućicama nije je iznenadio.

MILAN BANDIĆ: 'Ako vam se ne sviđa Advent, možete se baciti u Savu...'

- Nažalost, takve poruke, kao ova da se bacim u Savu, postale su dio njegove komunikacije, to je njegov stil, takav je prema zastupnicima i zastupnicama Skupštine, takav je prema novinarkama. Iako sam navikla svašta čuti od njega, moram priznati da me malo štrecnuo komentar da skočim u Savu. Nisam suicidalna, nemam se namjeru bacati u Savu, pogotovo zimi dok je ovako prljava i hladna. Nakon šest mandata čovjek bi očekivao da je Bandić naučio primati kritike, ali njegova komunikacija je sve gora - kazala je za Večernji Nađ koja je u bivšoj SDP-ovoj vladi bila zamjenica ministra branitelja dok je šator bio pred ministarstvom.

VRAG JE U DETALJU Bandić je 'ćaća' Adventa, ali je postao i zlostavljač tog djeteta

Jučer započeta sjednica Gradske skupštine danas se nastavlja raspravom o prijedlogu proračuna za iduću godinu, a na dnevnom redu je i prijedlog izmjene odluke o prikupljanju otpada koja uvodi fiksni i varijabilni dio cijene otpada, fiksni dio za kućanstva iznosio bi 68,57 kuna s PDV-om, a varijabilni dio cijene ovisio bi o veličini i broju pražnjenja spremnika tijekom mjeseca.

Osim toga, uvela bi se i ugovorna kazna u slučaju kada se postupa protivno ugovoru o korištenju javne usluge. Nove i više cijene javne usluge primjenjivale bi se od 1. veljače 2020.


 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message