Obavijesti

News

Komentari 186

Seks, nasilje i loša vožnja su porušili ove moćne HDZ-ovce

Seks, nasilje i loša vožnja su porušili ove moćne HDZ-ovce
1

Na proslavi otvaranja mjesnog doma u malom požeškom mjestu okupili su se nasilni župan Tomašević, zastupnik Lucić koji je uhvaćen u klinču s mladom ženom, Žalac i njena kuma koja je pijana pokosila pješakinju

VIDEO

Svečanost otvaranja preuređenog mjesnog doma u naselju Bertelovci nedaleko od Požege na jednom mjestu je okupila moćne slavonske HDZ-ovce. Fotografija je objavljena na portalu požega.eu 1. rujna 2017. godine, a malo tko je tada slutio da će danas oni na njoj biti umočeni u afere i izgubiti svoju moć.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:04

Osim lokalnih načelnika koji su se okupili svjedočiti završetku radova vrijednih 400.000 kuna, na njoj su i župan Alojz Tomašević, moćni zastupnik Franjo Lucić, ministrica Gabrijela Žalac i njena kuma Marijana Obradović.

Alojz Tomašević je još uvijek župan, ali je izbačen iz HDZ-a jer je protiv njega podignuta optužnica da je godinama tukao svoju suprugu Maru. Upravo mu traje suđenje na kojem se redaju mučna svjedočanstva. Iako su HDZ-ovci imali priliku, nisu mu srušili proračun i tako izazvali nove izbore, pa je Tomašević nezavisni čelnik županije do izbora 2021. godine.

Slavonski Brod: Nastavljeno suđenje Alojzu Tomaševiću optuženom za obiteljsko nasilje

Ministrica Gabrijela Žalac tada je bila rado dočekana gošća, a portal prenosi da su se mještani malog naselja došli pozdraviti s njom. Vjerojatno nije ni slutila da će joj se godinu i pol kasnije ljuljati fotelja ministrice. I to nakon što je svojim automobilom naletjela na djevojčicu, a onda se otkrilo da joj je vozačka dozvola istekla prije tri godine. To joj je HDZ oprostio, ali izgleda da joj i oni ne vjeruju da je luksuzni novi Mercedes u njenom dvorištu iznajmila njena majka i da ona nema ništa s njim.

U sivom odijelu i s desnicom na ruci je tu i dugogodišnja alfa i omega Požeško slavonske županije Franjo Lucić. Nakon što je njegov vjerni kolega Tomašević prijavljen za obiteljsko nasilje, centrala HDZ-a na čelu s Plenkovićem je raspustila županijski ogranak koji je dotad vodio Lucić. Par mjeseci nakon toga osvanule su u medijima fotografije Lucića kako se fotografirao u gaćama u nekom hotelu, te eksplicitna fotografija oralnog seksa s nepoznatom ženom.

Lucić, inače praktični katolik i tradicionalist se pokušao braniti: 'To su fotomontaže!'

Ubrzo je odustao od te obrane nakon što je izazvao podsmjeh i stranačkih kolega i javnosti. Lucić je bio umočen u niz afera, a čak je nudio i mito novinaru Telegrama Dragi Hedlu da ne piše o njima, što je novinar sve snimio. Lucić je sada u sjeni, slabo se bilo gdje pojavljuje, novinare izbjegava, ali još uvijek je saborski zastupnik HDZ-a.

Gospođa u plavoj haljini je Marijana Obradović, inače kuma ministrice Žalac koja je bila i listi na izbore HDZ-a. Ona je široj javnosti bila potpuno nepoznata upravo dok ministrica nije 9. ožujka naletjela svojim automobilom na djevojčicu u Vinkovcima. Iako je javnosti rekla da je bila potpuno šokirana, lokalni župni ured je objavio fotografije na kojima je Žalac već sutra bila kuma petom djetetu obitelji Obradović. Otkrilo se zatim i da je kuma Obradović 30. prosinca prošle godine s 1,34 promila alkohola u krvi autom udarila Nataliju Baričević. U automobilu je imala dvoje djece, ali je pobjegla s mjesta nesreće.

Baričević nam je svjedočila o svojim ozljedama, ali policija je sve okarakterizirala kao prekršaj, a da nisu nikada ni pokušali popričati s Baričević. Tek danas, nakon brojnih upita medija, lokalno Državno odvjetništvo je priopćilo da će preispitati hoće li goniti kumu Obradović samo prekršajno ili možda i kazneno.

Portal Telegram.hr je danas objavio da je Žalac upravo nakon proslave u Bertelovcima rekla da bi kumu trebalo zaposliti. Grad Požega je portalu potvrdio da postala voditeljica jednog od socijalnih projekata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"