News

Komentari 152

Sestra napadnute djevojke iz Rijeke: 'Ona ga je prva udarila'

Sestra napadnute djevojke iz Rijeke: 'Ona ga je prva udarila'

Presuda je donesena nakon što je u ponedjeljak saslušano petero svjedoka, među kojima jedan okrivljenikov prijatelj, koji tvrdi da su potpuno neutemeljene tvrdnje da je djevojčinom glavom udarao u asfalt

Šime L. (26), koji je napao djevojku u Viškovu, dobio je kaznu od 15 dana zatvora. Presuda je nepravomoćna i okrivljeni ima pravo žalbe, a mora platiti i kaznu od 500 kuna sudskih troškova. 

Presuda je donesena nakon što je u ponedjeljak saslušano petero svjedoka, među kojima jedan okrivljenikov prijatelj, koji tvrdi da su potpuno neutemeljene tvrdnje da je djevojčinom glavom udarao u asfalt. To pak potvrđuje i svjedočenje jedne od sestara napadnute djevojke. Naime, tri sestre bile su u noćnom izlasku i najstarija je pričala s napadačem te joj je on platio piće, a zatim je stolu prišla mlađa sestra.

- Onda je ona počela njega napadati da se makne od mene i tu su počele svađe. On je njoj rekao da ne bude bezobrazna, na što je ona isto malo grublje reagirala - kazala je sestra napadnute djevojke, javlja RTL.

Svjedoci su ispričali kako je on otišao od stola, ali ona, kažu, nije odustajala pa je išla za njim po klubu. 

- Poslije su mnogi svjedoci rekli da je ona njega prva udarila - kazala je sestra napadnute djevojke. On joj je uzvratio pa su ga zaštitari izbacili van, ali djevojke su otišle za njim. 

Svjedoci su ispričali kako je dečko otišao od stola, ali ona, kažu, nije odustajala pa je išla za njim po klubu. 

- Ali su one izašle za njim. Moje mišljenje je, da nisu izašle, do toga ništa ne bi ni došlo. Jer su one dalje tražile probleme - ispričala je sestra napadnute djevojke i dodala kako je vani njezina sestra prva udarila 26-godišnjaka na što joj je on uzvratio šamarom od kojeg se srušila. 

- Po meni je reakcija pretjerana. A to da joj je udarao glavom o pod? Ja to nisam vidjela - rekla je. 


 

Najčitaniji članci