Obavijesti

News

Komentari 33

Slave tri dana: Četvorke iz V. Gorice proslavile 7. rođendan

Slave tri dana: Četvorke iz V. Gorice proslavile 7. rođendan
3

Na jesen kreću u školu. Ema kaže kako će učiti za doktoricu, a Filip za kuhara i vatrogasca. Lovro želi prodavati Coca-Colu, a Lana radi špagu i zvijezdu

VIDEO

Uglavnom će dobiti robicu, a svake godine im djed donese balone. Oni su jako skromni i tome će se veseliti, rekla nam je Zvjezdana Vrbetić iz Velike Gorice.

Njezina djeca, Ema, Lana, Lovro i Filip, u petak su napunila sedam godina. Kao i svake godine, i ove ih je posjetio zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Ervin Kolarec i donio im darove.

- Ovom prilikom željela bih zahvaliti Gradu, zamjeniku gradonačelnika i gradonačelniku Draženu Barišiću. U ovih sedam godina svake godine nas posjete, daju darove i pokrivaju nam vrtić. Bez njih ne bismo mogli sve financirati - zahvalna je Zvjezdana. Ove godine njezine četvorke tri dana slave svoj rođendan.

- U četvrtak su slavili u vrtiću, u petak su ih posjetili iz Grada, a u subotu će kod kuće proslaviti s kumovima, prijateljima i rodbinom - kaže mama. Sedam godina joj je jako brzo prošlo, prebrzo u nekim situacijama.

- Jako vole ići u vrtić. Oduševljeni su. Imaju puno prijatelja, a na jesen će krenuti u školu - priča Zvjezdana. Lani su im to odgodili, ali smatra kako će to ove godine biti pun pogodak.

- Raduju se školi, pogotovo cure. Ema govori da želi biti doktorica, a Filip da će učiti za kuhara i vatrogasca. Lovro kaže kako će prodavati Coca-Colu jer to svi vole, dok je Lana sportski tip. Može napraviti špagu, zvijezdu i most. Sve je to sama naučila - ponosna je mama. Dodaje kako joj Filip voli pomagati u kuhinji te da je jako dobar i pažljiv. Za Lovru kaže kako je mali šarmer, a Ema je jako vrijedna, nježna i poslušna te uporna.

- Cure već čitaju polako. Same su jedna drugu poticale. Najvažnije je da smo svi zdravi i da imamo jedni druge - zaključuje. Čudo rođenja dva para jednojajčanih blizanaca objavili smo na naslovnici 24sata. Bio je to drugi takav slučaj u svijetu u kojoj su sve bebe preživjele. Dva umjetno oplođena jajašca su se podijelila u maternici.

Dječaci su bili u jednoj posteljici, a curice u drugoj. Rođeni su carskim rezom.

Ovo je drugi takav slučaj

Zvjezdana je trudnoću preležala. Vjerojatnost da se oba embrija podijele je jedan prema 25 milijuna. U svijetu je do 2009. godine zabilježen još samo jedan takav slučaj.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku