News

Komentari 31

Smaknuli cijelu obitelj: U istom selu monstrum ubio 9-ero ljudi

Kuća preminule obitelji nalazi se skrivena u šumi pa je policija blokirala ulaz u šumu dok se ne dovrši istraga. Ova obitelj je u svom kraju poznata kao imućna pa selom kolaju priče kako je motiv koristoljublje...

Selo Jabukovac kod Negotina u Srbiji potresla je u petak poslijepodne vijest o četvorostrukom ubojstvu. Netko je smaknuo cijelu jednu obitelj. Tijelo muškarca (72) pronašli su na traktoru, a u dvorištu su pronašli njegovu majku (93) i sestru (68). Još jedna članica obitelji, kojoj još nisu otkrili identitet, također je ubijena ovog kobnog popodneva, piše Kurir.

Prema pisanju lokalnih medija, kraj tijela nisu pronašli čahure, kao ni oružje. Istraga je u tijeku, a uključen je i policijski helikopter koji je letio iznad naselja kako bi bolje procijenili situaciju. Kuća preminule obitelji nalazi se skrivena u šumi pa je policija blokirala ulaz u šumu dok se ne dovrši istraga. Ova obitelj je u svom kraju poznata kao imućna pa selom kolaju priče kako je motiv koristoljublje, ali srpska policija nije još davala nikakve informacije pa ni o tome radi li se o nesreći ili zločinu.

U blizini Jabukovca nalazi se selo Vratna, u kojem se prije 12 godina također dogodio masakr, kada je Nikola Radosavljević ubio devetoro susjeda iz lovačke puške.

Radosavljević je puškom krenuo u krvari pohod pa je šetajući ulicom od svoje kuće ubijao sve redom. Ubio je susjede Draginju (55) i njenog muža Branislava Borongića (57), zatim Srđana Badžikića (15), Branislava Badejevića (31), Jelicu Banković (37), Dragana Đorđevića (22), njegovog oca Veljka (58) i babu Marinu (78), i na kraju Aniku Čogrić (62).