News

Komentari 70

Obilna kiša potopila Dubrovnik, a u Zadru vjetar nosi krovove

Obilna kiša potopila Dubrovnik, a u Zadru vjetar nosi krovove

Meteorolozi su najavili nevrijeme, a za neke dijelove označili su crveni alarm koji je znak za izrazito opasno vrijeme i koji se rijetko izdaje. Obilna kiša 'potopila' je Split, Dubrovnik, Krk...

Jako grmljavinsko nevrijeme pogodilo je Dalmaciju u nedjelju poslijepodne. Pljusak koji je pao u Splitu oko 15:30 stvorio je probleme na prometnicama. Nekoliko križanja potpuno je poplavljeno. Splićani nam javljaju da je u centru grada trenutno i veliki promenti kolaps, dijelom radi ljetne gužve i turista, dijelom radi nevremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Potopljena je Vinkovačka ulica kod 'pazarića' nakon kiše, javlja čitatelj.

POGLEDAJTE  VIDEO:

U vrlo kratko vrijeme pala je obilna kiša, uz intenzivno grmljavinsko nevrijeme. Snimka iz autobusa prikazuje kako su na ulicama pravi 'bazeni' vode, javljaju čitatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

U Dubrovniku je stanje slično kao i u Splitu, čitatelji javljaju da se s ulica slijevaju vodopadi vode.

POGLEDAJTE VIDEO:

Meteorolozi su najavili nevrijeme, a za neke dijelove, točnije Istru i Kvarner, označili su crveni alarm koji je znak za izrazito opasno vrijeme i koji se rijetko izdaje. Dobili smo snimke s Krka gdje su bile čak tri pijavice, gadno je bilo i na otoku Murteru gdje je vjetar nosio gumenjak kao igračku. Oluja je zahvatila i područje Šibenika, Zadra, Crikvenice... U Puli je jak vjetar čupao stabla. 

 

Veliki vjetar je srušio krov s Jedriličke kuće kod Sv.Filipa i Jakova blizu Zadra.

Najčitaniji članci