Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
104 komentara

Video: Pijavica na Krku čupala beton, na Murteru letio čamac

Uz tu na moru bila je još jedna na kopnu koja je lomila sve pred sobom. Bila je toliko snažna da je ščupala betonske ploče s poda i oštetila krovove, ispričala nam je čitateljica koja je snimila video pijavice

Foto: čitatelj 24sata
104 komentara

Nevrijeme je u noći na nedjelju zahvatilo Dalmaciju, Istru i Kvarner. U Puli je jak vjetar trgao stabla, a DHMZ je za područje Istre i Kvarnera izdao crveni alarm koji označava izuzetno opasno vrijeme i rijetko se izdaje. 

STIŽE VELIKA OLUJA Grom ubio čovjeka kod Kopra, za Istru su izdali crveni alarm

Čitateljica s Krka poslala nam je video pijavice.

Snimila ju je u Puntu.

POGLEDAJTE VIDEO

- To je bilo oko 7 ujutro. Uz tu na moru bila je još jedna na kopnu koja je lomila sve pred sobom. Bila je toliko snažna da je iščupala betonske ploče s poda i oštetila krovove - ispričala nam je čitateljica koja je snimila video pijavice.

- U 23 godine koliko ljetujem u Puntu, nikad nisam doživjela ovako nešto - dodala je.

U Puli i okolici nevrijeme lomilo stabla IZDALI CRVENO UPOZORENJE Pulu zahvatilo nevrijeme: Jak vjetar lomio stabla na ulicama

'Ležali smo na krevetu kad je grunulo'

Kad je grunulo, mislili smo da nam je odnijelo solarne panele. Digli smo roletu i vidjeli ležaljke koje je vjetar bacio na našu kuću. Odbile su se i oštetile automobile. Svaka ima barem 15 kila, a letjele su zrakom, ispričao nam je čitatelj iz Punta.

Foto: čitatelj 24sata

Crveni stupanj upozorenja znači mogućnost grmljavinskog nevremena praćenog obilnom kišom i olujnim vjetrom. 

Europski servis za meteorološka upozorenja ESTOFEX izdao je upozorenje drugog stupnja za sjevernu italiju što je dijelom obuhvatilo i Istru i Kvarner. 

POGLEDAJTE VIDEO

Na Murteru olujni vjetar digao 'gumenjak'

Nevrijeme je oko podneva zahvatilo i Murter.

Dobili smo video čamca kojeg vjetar nosi zrakom kao da je igračka.

VIDEO

Jako nevrijeme pogodilo je i šibensko područje, u Vodicama je poplavljena riva, a polomljena su i brojna stabla. Čitatelji Šibenskog portala ispričali su kako je nastao potpuni kaos u nekoliko minuta. Šibenik Meteo javlja da je na šibenskom području do podneva izmjereno 500 munja nad sjevernim Jadranom. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message