Obavijesti

News

Komentari 1

Spasili vozače koje je tijekom noći zarobila snježna oluja

U subotu u noći oko 70 kilometara autoceste između Madrida i Segovije u središtu Španjolske tijekom noći su blokirale obilne snježne padaline i zarobile vozače koji su se vraćali s praznika

VIDEO

Nakon što su satima bili zarobljeni u snježnoj oluji na niskim temperaturama u nedjelju popodne spašeni su i posljednji vozači i putnici koji su tijekom noći ostali blokirani na autocesti u blizini Madrida, priopćile su službe spašavanja.

U subotu u noći oko 70 kilometara autoceste između Madrida i Segovije u središtu Španjolske tijekom noći su blokirale obilne snježne padaline i zarobile vozače koji su se vraćali s praznika.

Između 3500 i 4000 vozača i putnika bilo je primorano noć provesti na autocesti, po španjolskom listu El Pais.

Slike koje je na Twitteru objavila španjolska služba spašavanja pokazuje radnike kako probijaju nanose snijega da oslobode vozače. Dijelovi autoceste i dalje su neprohodni za promet a očekuje se još snijega.

Blokirani vozači su se putem društvenih mreža žalili na sporost spašavanja, a neki su rekli da su satima bili bez hrane i goriva kojime bi zagrijali vozila.

"S obitelji sam, tu je dvoje djece, jedno od dvije godine i jedno od šest. Odrasli nisu jeli od jučer u podne. Djeca su dobila ono malo hrane što smo ponijeli, no od tada nisu ništa drugo jela", rekla je Sara Ramons, jedna od blokiranih putnika, španjolskoj televiziji.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca