News

Komentari 61

Sreća u obitelji Cerovski: Tea (5) i Gabrijel (6) dobili kontejner i konačno će spavati u toplom

Sreća u obitelji Cerovski: Tea (5) i Gabrijel (6) dobili kontejner i konačno će spavati u toplom

Dani su mi bili užasni. Teica boluje od bronhitisa, a spavali smo u autu, bilo je jako hladno. Noći su bile besane, nikako da prođu. Sad slijede bolji dani za čitavu obitelj, kroz suze je rekao tata Miroslav

Kontejner je stigao prije sat vremena iz Varaždina, ali donator ne želi da njegovo ime otkrijem javno. Trebao bi nam još stići sanitarni čvor, poslat će ga, tako mi je rekao, javit će preko svoje tajnice, priča nam Miroslav Cerovski, otac dvoje djece iz Grede kraj Siska.

Obitelj Cerovski posjetili smo prije nekoliko dana. Krovište im je stradalo, Tea (5), Gabrijel (6) i majka Slađana boje se ulaziti u kuću, pa su danima spavali u prohladnom autu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelj Cerovski dobila je kontejner

- Dani su mi bili užasni. Teica boluje od bronhitisa, a spavali smo u autu, bilo je jako hladno. Noći su bile besane, nikako da prođu. Sad slijede bolji dani za čitavu obitelj - kroz suze je kazao tata Miroslav.

Statika njihova doma narušena je.

POGLEDAJTE VIDEO: PRIČA OBITELJI CEROVSKI 

- Maloprije je prošao bager. Krov je neuporabljiv, krov bi mogao pasti na dijete. Odlučili smo srušiti to. Nema veze, popravit ćemo to sve, bitno da su djeca živa i zdrava. Dvije grijalice su u kontejneru, napunio je taj čovjek i klimu, provjerio ju. Ništa nam više ne treba, toplinu i krov nad glavom smo dobili - rekao je gospodin Cerovski.

- Bojim se potresa, nije mi baš dobro spavati u autu. Zima mi je. Ušli smo jednom u kuću i krenuli jesti, ali odmah je nešto udarilo. Od straha nas boli trbuh - pričao nam je maleni Gabrijel.

POGLEDAJTE VIDEO: Elenina priča

Najčitaniji članci