News

Komentari 0

SSSH dobio još 10.000 članova, pridružio im se Preporod

SSSH dobio još 10.000 članova, pridružio im se Preporod

Sindikat Preporod postao je prvi školski sindikat unutar SSSH-a, a okuplja članove u više od 400 osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj

Sindikat zaposlenika u školstvu Preporod pridružio se Savezu samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH), koji je time dobio gotovo 10.000 novih članova, priopćio je u petak SSSH.

Sindikat Preporod postao je prvi školski sindikat unutar SSSH-a, a okuplja članove u više od 400 osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj.

„Jesen koja dolazi bit će vrijeme velikih sindikalnih izazova. SSSH je okvir unutar kojeg želimo dati svoj doprinos kako bi se napokon sindikati u ovoj zemlji nametnuli u zaštiti radnika i standarda građana", izjavio je predsjednik Preporoda Željko Stipić.

SSSH poručuje da će nastaviti promicati integraciju i okrupnjivanje sindikata, jer sindikalni pokret mora biti ujedinjen ako želi adekvatno štititi radnike i izboriti rad po mjeri čovjeka.

„Poznavajući akcijsku sposobnost sindikata Preporod, siguran sam da će uvelike doprinijeti svojim iskustvom svim sindikatima u našoj središnjici, te daljnjem uspješnom sindikalnom djelovanju u Hrvatskoj”, rekao je predsjednik SSSH Mladen Novosel.

Najčitaniji članci