Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Stali tramvaji u Savskoj cesti: Kamion potrgao naponske žice

Čitatelji kažu i kako nekoliko tramvaja stoji u koloni, a putnicima je ostalo jedino da nastave pješke. Iz ZET-a su dodali kako se nadaju da će promet biti normaliziran uskoro te da rade na oporavku naponske mreže.

Foto: snimio čitatelj 24sata
7 komentara

Skretao je iz Koturaške ulice u Savsku. Zapeo je i potrgao sve žice od tramvaja. Odmah je stao i shvatio što je napravio, rekao nam je čitatelj koji je u petak nešto iza 11 sati fotografirao kamion koji je uzrokovao zastoj tramvajskog prometa u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako su nam potvrdili iz ZET-a do prekida naponske mreže došlo je u 11.10 sati, a službe su brzo poslane te još uvijek rade na otklanjanju kvara. Do tada, tramvaji ne voze Savskom cestom. 

Iz smjera Savskog mosta, tramvajske su linije 4, 7, 14 i 17 preusmjerene na Ulicu grada Vukovara i Aveniju Marina Držića, a od tamo linije i 14 prometuju Ulicom kneza Branimira i Draškovićevom ulicom te dalje svojim redovnim trasama, linija 7 normalnom trasom, a linija 17 Ulicom kneza Branimira, Draškovićevom i Ulicom kneza Mislava te dalje svojom redovnom trasom i obrnuto - stoji u informaciji.

Čitatelji kažu i kako nekoliko tramvaja stoji u koloni, a putnicima je ostalo jedino da nastave pješke. Iz ZET-a su dodali kako se nadaju da će promet biti normaliziran uskoro te još jednom dodali da rade na oporavku naponske mreže.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message