Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Starija kći je otišla, sama je to tražila radi odnosa s očuhom'

Majka je bila pod njegovim utjecajem. On je jedini radio, a ona je bila bez škole, ovisila je o njemu materijalno i socijalno, ovisila je o njemu u svakom pogledu. Nije imala puno manevarskog prostora, on joj je diktirao život

Foto: Igor Kralj/Dino Stanin/Pixsell
31 komentara

Bivša djelatnica Centra za socijalnu skrb u Pagu koja je do odlaska u mirovinu 2014. obilazila obitelj, rekla je Jutarnjem listu kako je obitelj godinama bila pod nadzorom.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Ja sam pratila tu obitelj, a nastavila je moja kolegica. Nažalost, bilo je razloga da budu pod našim nadzorom i centar je u tom smislu dosta napravio. Bilo bi puno gore da nije, a stalno su bili pod našom paskom - rekla je.

Opovrgnula je medijske napise da je najstarija kći, koju majka ima iz prvog braka, izuzeta iz obitelji zbog zanemarivanja, odnosno da je bježala od kuće kao što neki tvrde.

- Ta je djevojka odrastala u uvjetima koji nisu bili idealni, ali smo je na koncu morali izmjestiti iz obitelji zbog narušenih odnosa s očuhom. Ona je zapravo tražila da ode iz kuće - rekla je bivša socijalna radnica ističući da je otac bio brižan prema svojoj djeci.

IŠAO JE DVAPUT DNEVNO ‘Odjednom je svaki dan bio u crkvi, kao da je tražio pomoć...’

- Ne znam što se dogodilo. Kad sam čula, ostala sam zaprepaštena. Ja sam ih godinama vodila i takvo nešto nisam mogla nikada pretpostaviti. Takav postupak oca ne može nitko predvidjeti - kaže i naglašava da je žena bila ovisna o svom suprugu na više načina.

- Majka je bila pod njegovim utjecajem. On je jedini radio, a ona je bila bez škole, ovisila je o njemu materijalno i socijalno, ovisila je o njemu u svakom pogledu. Nije imala puno manevarskog prostora, on joj je diktirao život - rekla je za Jutarnji list i dodala da su djeca prilikom obilaska obitelji (do početka 2014.), a tada ih je bilo troje, bila uredna i čista te da nije bilo tragova zapuštenosti.

Možda vas zanima i ovo:
Message