News

Komentari 172

Stevo Culej objavio ratni plan: 'Rođendan mi je, ne za*ebavaj'

Stevo Culej objavio ratni plan: 'Rođendan mi je, ne za*ebavaj'

HDZ-ovac Stevo Culej odlučio je objaviti plan bitke na svom Facebook profilu. Kad smo pokušali doznati što je time htio postići, poručio nam je da ga ne uznemiravamo za rođendan

Stevo Culej nacrtao je ratni plan i objavio ga na svom Facebook profilu.

"IMAM PLAN", napisao je HDZ-ov saborski zastupnik uz fotografiju zemljovida položenog na stolu. 

Tenkovi i mitraljeska gnijezda

Na karti je vidljivo područje općine Ivankovo, u blizini Vinkovaca i Culejeve Jarmine. Potrudio se Stevo oko svog ratnog plana pa je tako u lijevom gornjem kutu zaklamao papirić s oznakama strana svijeta. Istaknuo je i mjerilo 1:5000. 

Da ne bi bilo nikakvih nejasnoća, HDZ-ovac je napravio i legendu. Pa onda možemo vidjeti da simboli na njegovoj karti predstavljaju tenkove, mitraljesko gnijezdo, glavni i pomoćni plan napada, logistiku, prvu pomoć i nešto što se zove "topnićka p."

"Nemoj me za*ebavati"

Nije sasvim jasno zašto bi netko u 2019. crtao plan bitke, a možda se radi i o nekom njegovom starom ratnom planu koji je sad objavio. Nazvali smo ga i zamolili da nam pojasni.

- Slušaj me ti iz 24sata, zašto me ometaš na moj rođendan? - naljutio se Stevo kojeg smo očito nazvali u nezgodan trenutak.

Upitali smo ga kakav je ovo plan objavio na Facebooku. Čemu tenkovi i mitraljeska gnijezda?

- Ja imam svoj plan, a ti očito imaš svoj. Otkud ti pravo da me uznemiravaš? - razgnjevio se HDZ-ovac.

Poručili smo mu da je saborski zastupnik i da mu je dužnost odgovarati na novinarska pitanja.

- Slušaj ti, moje radno vrijeme je završilo. Kad mi počne zasjedanje, onda me zovi. A sad kad sam na godišnjem, nemoj da me za*ebavaš - odsjekao je Culej i završio razgovor.

Poslali smo upit HDZ-u i zamolili ih da nam pojasne je li ratni plan službeni stav stranke i kako komentiraju istup njihova zastupnika.

Kratko su nam poručili da se radi o privatnom profilu.

Najčitaniji članci