Obavijesti

News

Komentari 148

'Stevo' Seagal je od Vučića preuzeo svoju novu putovnicu

'Stevo' Seagal je  od Vučića preuzeo svoju novu putovnicu
2

Američki glumac prošlog je tjedna dobio srbijansko državljanstvo. Steven Seagal često posjećuje Srbiju i nada se otvoriti svoj klub borilačkih vještina u Beogradu

VIDEO

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić u utorak je u Beogradu uručio putovnicu Republike Srbije američkom glumcu, junaku akcijskih filmova, glazbeniku i humanitarcu Stevenu Seagalu , koji je prošlog tjedna dobio srbijansko državljanstvo. Beogradski mediji objavili su u ponedjeljak da je poznati holivudski glumac akcijskih filmova dobio državljanstvo Srbije, nakon što je ta odluka objavljena u službenom glasniku Srbije.

- Prima se u državljanstvo Republike Srbije Seagal Steven Frederic, rođen 10. travnja 1952. u saveznoj državi Michigan (Lansing, Ingham), državljanin Sjedinjenih  Država - navode mediji objavu u posljednjem broju službenog glasnika, kojom je Seagal i službeno postao državljaninom Srbije.

Na internet portalu lista Blic u tijeku je anketa u kojoj se 38 posto sudionika izjasnilo da je Seagalu trebalo dati državljanstvo Srbije, 48 posto ih se protivi toj odluci vlasti u Beogradu, dok je 14 posto neodlučno što bi odgovorilo.

VIDEO

Holivudski glumac čest je gost Srbije i sudionik brojnih humanitarnih akcija, a sa svojim rock & blues bandom nastupio je i na novogodišnjem koncertu u središtu Beograda, ispred Skupštine Srbije. Tijekom svog prethodnog boravka Seagal (63) se odvojeno sastao s predsjednikom i premijerom Srbije, a sa gradonačelnikom Beograda u prihvatilištu za djecu dijelio novogodišnje paketiće.

Seagal je, nakon nedavnog sastanka s Vučićem, rekao kako će učiniti sve da bi što bolje i dostojnije u svijetu promovirao Srbiju koju smatra svojom novom domovinom.

Seagal je tijekom svojih posjeta hvalio srbijansku vladu a tvrdi kako je Srbija pretrpjela nepravde u novijoj povijesti te da Amerikanci imaju predrasude protiv Srba kao i prema njihovoj ulozi u ratovima na prostoru bivše Jugoslavije 1990-tih.

Popularni glumac, poznat i kao stručnjak za istočnjačke borilačke vještine, izrazio je želju i da u Beogradu otvori aikido klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)