Obavijesti

News

Komentari 5

Strašna tragedija u Srbiji: U prevrtanju autobusa čovjek poginuo, 25 ozlijeđenih

Strašna tragedija u Srbiji: U prevrtanju autobusa čovjek poginuo, 25 ozlijeđenih

U leskovačku bolnicu primljeno je 14 putnika, a ravnatelj bolnice dr. Nebojša Dimitrijević potvrdio je da nitko od pacijenta nije životno ugrožen

Jedna osoba je poginula, a 25 je ozlijeđeno u prevrtanju autobusa somborskih registracijskih oznaka u nedjelju ujutro na autocesti kod Leskovca, potvrdila je prometna policija MUP-a Srbije.

Nesreća se dogodila u 5,25 sati kod mjesta Pečenjevce, kada se autobus pun putnika koji su se vraćali s ljetovanja iz Grčke, iz zasad nepoznatih razloga sletio s ceste i prevrnuo se, rekao je za RTS Vladimir Vida iz Uprave prometne policije.

Među 11 teže ozlijeđenih koji su prevezeni u Klinički centar Niš je i jedan 13-godišnji dječak s ozljedama trbuha, te muškarac (69) s otvorenim prijelomima koji je podvrgnut operaciji.

U leskovačku bolnicu primljeno je 14 putnika, a ravnatelj bolnice dr. Nebojša Dimitrijević potvrdio je da nitko od pacijenta nije životno ugrožen.

U Srbiji potvrđena optužnica protiv četvorice časnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva
U Srbiji potvrđena optužnica protiv četvorice časnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva

Promet na tom dijelu autoceste nije obustavljen, ali je usporen, a prometna policija obavlja očevid i tijekom dana se očekuje priopćenje o uzrocima i okolnostima nesreće.

Ovo je druga slična nesreća u tjedana dana, nakon što je u prevrtanju autobusa iz Srbije u Bugarskoj 15. kolovoza teško ozlijeđeno dvoje djece i dvije odrasle osobe.

Autobus je prevozio tridesetosmero djece i 10 odraslih s folklornog festivala u Nesebaru za Beograd, a prevrnuo se na autocesti za Sofiju kod Stare Zagore.