News

Komentari 19

Strava u Srbiji: Kupio je auto pa zvao prijatelje da ga isprobaju. Poginuli su 300 metara od kuće

Strava u Srbiji: Kupio je auto pa zvao prijatelje da ga isprobaju. Poginuli su 300 metara od kuće

Mladiće su iz smrskanog automobila morali izvlačiti vatrogasci. Satima su rezali lim. Gradska uprava Novog Pazara proglasila je u ponedjeljak Dan žalosti

U teškoj prometnoj nesreći u Srbiji kod Novog Pazara u nedjelju navečer poginula su četvorica mladića. Poginuli su mladići bili stari 22, 23 i dvojica 20 godina. Kurir piše da je jedan  od njih četvorice nedavno kupio automobil, Golf 4. Ostala trojica sjela su s njim u auto kako bi ga isprobali. Prvo su otišlo do Pazara, a poginuli su dok su se vraćali kućama.  Mladići su, piše Kurir poginuli doslovno 300-400 metara od svojih kuća. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sudarila se tri vozila, poginula četiri mladića

 

Golf 4 kretao se iz pravca Novog Pazara kada se kod mjesta Lukare, na blagoj desnoj krivini, na punoj liniji direktno sudario s Golfom u kojem je bila tročlana obitelj. U drugom Golfu je teško ozlijeđen vozač dok je njegova trudna supruga lakše ozlijeđena. S njima je u vozilu bilo i dijete (3). 

Mladiće su iz smrskanog automobila morali izvlačiti vatrogasci. Satima su rezali lim. Gradska uprava Novog Pazara proglasila je u ponedjeljak Dan žalosti. Zabranjene su proslave, a ugostiteljski objekti mogu raditi bez puštanja glazbe. Zbog toga su izmijenili program posjeta predsjednika Aleksandra Vučića Novom Pazaru te su mu otkazali posjet osnovnoj školi. 

Najčitaniji članci