News

Komentari 104

Strava u Zadru: 'Mlatili su dijete od 40 kila!' Četvoricu je policija dovela na obavijesni razgovor

Strava u Zadru: 'Mlatili su dijete od 40 kila!' Četvoricu je policija dovela na obavijesni razgovor

Zaustavio sam automobil nasred ceste i počeo na njih vikati. Kad su me ugledali, razbježali su se. Pa to je bio dječak krhke građe, ležao je nepomično, rekao je očevidac. Policija je privela sumnjivce

Maloljetnog mladića u Zadru u četvrtak navečer pretukla su četvorica mlađih muškaraca. Napali su ga u Ulici Bana Josipa Jelačića u Zadru. Uzrok sukoba se još ne zna, ali zadarska policija već je privela osumnjičene.

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Zadra

- Oko 20.15 sati dobili smo dojavu da je u ulici Bana Josipa Jelačića više osoba napalo maloljetnika. Nedugo zatim u prostorije policije dovedeno je više mlađih koji se dovode u vezu s događajem - kazala nam je Ivana Grbin, glasnogovornica policije.

Četvorica u policiji

Neslužbeno doznajemo da su na obavijesni razgovor doveli upravo četvoricu mladića.

Još su u policiji, a kaznena prijava još nije podnesena te će se po okončanju kriminalističke obrade znati radi li se sa sigurnošću o napadačima na maloljetnika, odnosno za koje će kazneno djelo odgovarati.

Mladić je nakon krvničkog napada kolima Hitne pomoći prevezen u zadarsku Opću bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

Sumnja u nanošenje teške tjelesne ozljede

Kriminalističko istraživanje ide u smjeru sumnje u nanošenje teške tjelesne ozljede, objavila je policija. Nad mladićima koje su doveli u policiju u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Očevidac: 'Znao im je imena, prijetili su mu i ranije'

- Kad sam vidio kako ga njih četvorica mlate, nisam mogao vjerovati da se to događa. Zaustavio sam automobil nasred ceste i počeo na njih vikati. Kad su me ugledali, razbježali su se. Taj dečko kojeg su prebili ima 14 ili 15 godina i 40 kila. Nisam mogao vjerovati, takva okrutnost, takvo nasilje... To su djeca. Ležao je nepomično, nisam dao da se onesvijesti. Rekao je da su mu ti dečki već prijetili i imena neke od njih. Boljela su ga leđa, kao da mu je ozlijeđena kralježnica. Pitanje je što su mu napravili - kazao je očevidac za Zadarski.hr.
 

Najčitaniji članci