Obavijesti

News

Komentari 27

Susjedi izbezumljeni: 'Tijelo je palo metar od njega, ubio bi ga'

Susjedi izbezumljeni: 'Tijelo je palo metar od njega, ubio bi ga'
1

Muškarac koji se "ukrcao" na let iz Nairobija prema Londonu ispao je iz podvozja kada je avion krenuo slijetati. Tijelo je neprepoznatljivo, dok su susjedi u londonskom Claphamu šokirani

VIDEO

Avion Kenya Airwaysa krenuo je spuštati kotače i slijetati prema londonskoj zračnoj luci Heathrow. Bio je iznad londonskog predgrađa Clapham. 

- Čula sam udarac i mislila kako je skela pala. Muž se popoeo da vidi što se događa i vratio se izbezumljen. Susjeda mu je rekla da im je u vrt s neba pao čovjek - ispričala je stanovnica Claphama. Nepoznati muškarac pao je u vrt, jako blizu susjeda koji se sunčao u tom trenutku. 

Kenijac se švercao u avionu pa pao u vrt ženi koja se sunčala
Kenijac se švercao u avionu pa pao u vrt ženi koja se sunčala

- Sretan je što čovjek nije pao na njega. Udario bi ga i ubio - rekao je prijatelj susjeda (20) koji je za dlaku izbjegao smrt za Sun. Zbog sile udarca, tijelo nesretnog slijepog putnika je oštetilo beton u dvorištu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije ni shvatio što se događa, zaspao je u dvorištu dok se sunčao i probudio ga je udarac. Tijelo je doslovno palo metar od njega, bio je jako potresen - istaknuo je prijatelj susjeda. 

'Nitko to ne bi preživio' 

- Nekoliko nas je bilo u kući, srećom je samo je on bio vani. Nitko ne bi preživio taj udarac, bio je zastrašujuć - objasnio je prijatelj. Dodao je da je potreseni susjed otišao iz svoje kuće u Londonu i privremeno odsjeda kod svoje obitelji van grada. 

Policija je potvrdila da je riječ o ilegalnom putniku koji se vozio u podvozju zrakoplova koji je putovao iz Nairobija u London. Smrt im nije sumnjiva. Iz Kenya Airwaysa kažu da se radi o nesretnom slučaju i poručili su da surađuju svlastima. 

Iako su pokušali identificirati tijelo, policija to još nije uspjela. Svjedoci i ostali poznanici susjeda u čiji je vrt pao ističu da vrt nije pretjerano velik, a da je u njemu nakon udarca bilo više nego samo krvi. Tijelo je potpuno uništeno. Istražitelji su uspjeli pronaći torbu, hranu i vodu u dijelu aviona u kojem se putnik skrivao. 

Još nije poznato je li putnik bio mrtav i prije nego što je pao. Na visini na kojoj je bio avion zna biti i -60 stupnjeva Celzija, a razina kisika značajno pada. Policija je potvrdila da je bilo rijetkih slučajeva gdje ljudi to prežive, no da uglavnom izgube svijest zbog manjka kisika i hipotermije te jednostavno ispadnu kada avion krene vaditi kotače. 

Nije prvi slučaj u Britaniji 

U lipnju 2015. Carlito Vale iz Mozambika sakrio se u podvozje aviona British Airwaysa. Pao je na krov ureda u Richmondu. Drugi čovjek je čudom preživio isti let iz Južne Afrike. U podvozju je bio čak 11 sati. 

Rumunj (20) također se sakrio u podvozje privatnog aviona koji je letio iz Beča na londonski Heathrow 2010. Letio je relativno nisko zbog čega je muškarac imao dovoljno kisika. 

U srpnju 2013. Kikmet Komur (32) iz Turske ostao je bez kisika u podvozju aviona British Airwaysa. "Ukrcao" se u Istanbulu i htio je otići u London vidjeti svoju djevojku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.