Obavijesti

News

Komentari 307

'Suspendirajte spolni odgoj jer se Štulhofer druži s pedofilima'

'Suspendirajte spolni odgoj jer se Štulhofer druži s pedofilima'
4

Hodak kaže da će podnijeti tužbe protiv nekoliko medija u RH no nije precizirao kojih. Rekao je da će biti tužbe zbog kršenja Kaznenog zakona i Zakona o medijima

VIDEO

Odvjetnik Zvonimir Hodak u petak je konferenciji za novinare rekao da ima punomoć Judith Reisman te će tužiti nekoliko medija u Hrvatskoj zbog napisa da je "hodajuća sprdnja", osporavanja njezina doktorata i tvrdnji da negira holokaust.

- Dočekana je kako u nijednoj kulturnoj zemlji nije, a kamoli u zemlji koja bi uskoro trebala ući u Europsku uniju. Zapravo, kao da je došla u afričku uniju, a ne u Europsku - rekao je Hodak i naglasio da će tek procijeniti koga će tužiti, ali u svakom slučaju će se raditi o kršenju Kaznenog zakona i Zakona o medijima. Rekao je da je nevjerojatno da se Reisman prozivalo za negiranje holokausta u kojem je izgubila mnogo članova svoje obitelji.

- Ona je htjela izraziti svoj stav, a to joj je onemogućeno. Ovo što ste vidjeli danas, to je gospođa Reisman. Ona je borac protiv pedofilije i protiv uvlačenja maloljetne djece u igre pedofila koji izdaju svoje časopise i osnivaju svoje stranke. To se malo-pomalo širi. Kako je homoseksualizam dobio pravo glasa u većini europskih zemalja, pa tako i u Hrvatskoj, krajnji je cilj toga da se isto dogodi s pedofilijom za deset do petnaest godina - rekao je Hodak.

Novinar Timothy Tate, koji prati Reisman na njezinom putovanju, održao je predavanje kojim je još jednom pokušao uvjeriti prisutne kako je Aleksandar Štulhofer blizak prijatelj s trojicom samodeklariranih pedofila, Theom Standfortom, Vernoom Bullooughom i Erwinom Haeberleom. Rekli su i da je Štulhofer njih osobno pozvao na konferenciju o seksualnosti u lipnju 2001. godine u Dubrovniku te da s njima blisko surađuje.

Aleksandar Štulhofer podsjeća da se radilo o konferenciji o seksualnosti u postkomunističkoj Europi koju je organizirao u Međunarodnom sveučilišnom centru u Dubrovniku.

- Riječ je o konferenciji o seksualnosti u postkomunistickoj Europi, koju sam 2001. godine organizirao u Međunarodnom sveučilisnom centru u Dubrovniku. Kao sto je običaj sa znanstvenim konferencijama, poziv za sudjelovanje bio je otvoren svim domaćim i inozemnim kolegama. Konferencija se ni na koji način nije bavila djecom, niti seksualnim odgojem - kaže Štulhofer i dodaje da nije upoznat da je itko od spomenute trojke pedofil, niti je ikad bio pod istragom.

- Nadam se da će gospodin Tate, ako ima suprotne informacije, učiniti što je dužan - podignuti tužbu protiv njih - rekao je.

Vigilare: Crkva nije naš donator

Krešimir Miletić iz udruge Vigilare rekao je da traži trenutnu suspenziju zdravstvenog odgoja upravo jer je jedan od autora kurikuluma prijatelj s pedofilima.

- Više ne tražim pravo izbora, nego trenutnu suspenziju. Neću odustati od obrane svoje djece - rekao je Miletić.

Reisman je ponovila većinu svojih teza koje je iznijela u posljednjih desetak dana na predavanjima i tribinama, kao što su opasnost od učenja djece o masturbaciji i razlikovanju "dobrih i loših dodira".

- Prema našem iskustvu, te lekcije postanu ekstremne. Zar želite da netko vašu djecu uči koji su dobri, a koji loši dodiri? Zar želite da im pokazuju kako se masturbira? - zapitala je Reisman, koja vjeruje kako će učitelji djeci doslovno pokazivati "dobre i loše dodire", demonstrirati masturbaciju i pokazivati pornografske materijale. 

Novinarima je rekla da još nije odlučila kad odlazi iz Hrvatske. Također, na konferenciji za novinare nitko nije htio odgovoriti na pitanje koliko je koštao njezin dolazak, a Tomislav Miletić iz udruge Vigilare samo je rekao da ne dobivaju novac iz državnog proračuna te se financiraju od donacija. Crkva, koja se financira iz državnog proračuna, nije donator udruge, naglasio je Miletić. Judith Reisman prilično se uzrujala zbog ovog pitanja pa je samo ponavljala kako su to trivijalna pitanja.

- Ovdje se radi o zlostavljanju djece, zapamtite to, to je jedino važno - rekla je.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 307
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu