Obavijesti

News

Komentari 29

Testiraju "eliksir mladosti"; Radman: Osjećam se izvrsno

Testiraju "eliksir mladosti"; Radman: Osjećam se izvrsno
1

ADR/HPE štiti stanice od starenja i tako produljuje mladost i zdravlje. Koristi ga i dr. Miroslav Radman i tvrdi da se osjeća izvrsno, ali nema klona da to i dokaže...

VIDEO

Profesor Miroslav Radman i kolege u Mediteranskom institutu za istraživanje života u Splitu ispitivali su novi proizvod radnog imena ADR/HPE koji štiti stanice od starenja i tako produljuje mladost i zdravlje. ADR su stvorili dr. Slavko Ivković i suradnici. 

Antioksidans sadrži koktel najučinkovitijih poznatih prirodnih antioksidansa izoliranih iz crnog vina, koštica grožđa , rajčica i zelenog čaja. Rezultati su pokazali da je zaštita od oksidacije nekoliko tisuća puta efikasnija nego Troloxom, najpoznatijim vitaminskim antioksidansom, piše Večernji list. 

Radman objašnjava kako je hrana izvor energije, ali kad bi pojeli potrebne količine namirnica bilo bi potrebno pojesti, na primjer, kilogram rajčica. Ostale supstancije u namirnici pa i prirodni otrovi napali bi jetru. Zato je razumno da se koriste samo čiste supstance. 

Antioksidansi su tipično male molekule koje su i same osjetljive na oksidaciju tako što na sebe privuku korozivne radikale kisika i time indirektno zaštite i proteine. 

Radman vjeruje kako se novi proizvod može uzimati kao prevencija bolesti. Međutim, potrebni su dugoročni klinički pokusi na dobrovoljcima, a to je skupo. Ipak ne zna može li se nazvati eliksirom mladosti. Radman redovno uzima ADR i kaže kako se osjeća izvrsno, ali bez svog klona ne zna je li to zbog proizvoda.

Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...