Obavijesti

News

Komentari 20

Tijelo motorista našli nakon 79 dana: 'Častio je ekipu i nestao'

Tijelo motorista našli nakon 79 dana: 'Častio je ekipu i nestao'
1

SRBIJA: U potrazi za mladićem iz Vojvodine, koja je trajala gotovo tri mjeseca, sudjelovali su dronovi, avioni, kao i više desetaka dobrovoljaca i članova obitelji

Miroslav Armacki iz mjesta Melenci u Vojvodini misteriozno je nestao 4. srpnja, a potraga za njim okončana je u ponedjeljak nakon što su pronašli njegovo tijelo. Bilo je u kanalu, 500 metara od ulaza u Melence. Pokraj mladića bio je i motocikl koji je vozio na dan nestanka.

Kako piše Kurir, obitelj je potvrdila kako su ga posljednji put vidjeli na motociklu dok je vozio cestom Melenci - Zrenjanin.

- Čudno je kako nitko dosad nije pronašao Armackog s obzirom na to da su tu ljudi često prolazili. Iako se čini kako je nastradao u prometnoj, nitko se ne želi službeno izjasniti dok traje istraga. Moguće je i da ga je netko samo bacio u kanal, navode iz istrage.

Poginuo pred suprugom: 'Ivica i Martina bili su puni planova...'
Poginuo pred suprugom: 'Ivica i Martina bili su puni planova...'

U potrazi za mladićem, koja je trajala gotovo tri mjeseca, sudjelovali su dronovi, avioni, kao i više desetaka dobrovoljaca i članova obitelji.

Po Miroslavovom nestanku njegov brat Aleksandar objasnio je kako je mladić tog dana bio veseo i dobro raspoložen.

- Pozvao je svoje najbliže na roštilj, kako bi častio što su mu povećali plaću. Nakon toga je otišao isprobati motor koji je tog dana popravljao i više se nije vratio, kaže brat.

Pokretanje videa ...