News

Komentari 84

Majka čiji je sin (16) umro od korone: Nije mi jasno kakav je to virus. Pa Srđan je bio zdrav!

Majka čiji je sin (16) umro od korone: Nije mi jasno kakav je to virus. Pa Srđan je bio zdrav!

Kada smo vidjeli da je bolestan, odvezli smo ga u dječju kovid bolnicu, gdje su se liječnici brinuli o njemu najbolje što su mogli - priča majka Biljana

Ne razumijem o kakvom se virusu radi. Uzeo mi je sina, zdravog i pravog, a mene, bolesnu od visokog tlaka i štitnjače, nije ni dirao. Bez pravila. Znao je da će tako završiti, rekao nam je, priča shrvana majka 16-godišnjeg Srđana koji je preminuo od posljedica zaraze koronom, prenosi Kurir.

Srđan se mjesec dana borio s koronom na odjelu intenzivne njege u kliničkom centru u Nišu.

- Srđan je dobio temperaturu i boljela ga je glava. Zatim je uslijedila upala pluća. Dijete je bilo potpuno zdravo. Osim poneke prehlade nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Kada smo vidjeli da je bolestan, odvezli smo ga u dječju kovid bolnicu, gdje su se liječnici brinuli o njemu najbolje što su mogli - priča majka Biljana.

- Međutim, moj Srđan se nije uspio izboriti s virusom. Liječnici su učinili sve što su mogli, angažirali su najbolje liječnike i profesore iz Niša i Beograda. Svi zajedno su se nadljudski potrudili da mu pomognu, ali jednostavno, bolest je takva - rekla je shrvana majka dječaka.

Najčitaniji članci