News

Komentari 113

Tinejdžer (17) izbo drugog u polju: Ubadao ga dok nije umro

Neslužbeno, preminuli mladić je sa sjevera Hrvatske te ne znaju kako je i zašto došao u selo nedaleko od Klinča Sela i Jastrebarskog. Napadač je iz okolice Jastrebarskog te je vjerojatno dobro poznavao kraj

Tijelo mladića (17) ležalo je u blatnom jarku u Kupincu kraj Jastrebarskog. Kad su prvi ljudi došli do njega, nisu ga mogli prepoznati jer mu je glava bila puna rana. 

Kako neslužbeno doznajemo, drugi 17-godišnjak rezao ga je i ubadao po glavi i rukama sve dok jadnik nije izdahnuo. Nakon što je shvatio što je napravio, napadač je navodno pokušao nauditi i sebi. U tome su ga spriječili drugi ljudi. Mladić je na kraju završio u jednoj zagrebačkoj bolnici. 

Što su ta dva mladića uopće radili u polju nikome nije jasno. Neslužbeno, preminuli mladić je sa sjevera Hrvatske te ne znaju kako je i zašto došao u selo nedaleko od Klinča Sela i Jastrebarskog. Napadač je iz okolice Jastrebarskog te je vjerojatno dobro poznavao kraj. Prema količini stvari, koje su našli u polju, istražiteljima je izgledalo kao da su naumili kampirati. Ondje su našli hranu, piće, cigarete, računalo, mobitele i osobne stvari. 

- Došlo je jako puno policije. Potegnuli su i iz Zagreba i još istražuju sve. Zasad samo možemo nagađati što im je bilo u glavi. Ne znamo jesu li pili ili se drogirali - u čudu su mještani koje je zaprepastilo ovo vjerojatno prvo ubojstvo u tom mjestu. 

Najčitaniji članci