News

Komentari 35

Todorić se obrušio na Plenkija: 'To je sav jad urušenog režima'

Todorić se obrušio na Plenkija: 'To je sav jad urušenog režima'

Ivica Todorić kaže kako premijer koristi 'cjelokupni represivni aparat za eliminaciju političkih protivnika i prikrivanje epske pljačke u Agrokoru'

Ivica Todorić komentirao je vijest o tome da je protiv njega podignuta optužnica. Na svom se blogu žestoko obrušio na premijera Andreja Plenkovića.

Njegov tekst prenosimo u cijelosti:

Najnoviji potezi DORH-a, nedvojbeno po nalogu Andreja Plenkovića i njegovih poslušnika, otkrivaju (po tko zna koji puta) sav jad njegovog urušenog režima. U očajničkoj želji da svima nama ponovno ponovi mantru kako je otimačina, pljačka i uništavanje Agrokora junački legalni potez, ponovno koristi pravosudne institucije čiji su zaključci u objavljenim optužnicama u najmanju ruku netočni i zasnovani na insinuacijama.

Samim time bit će i jednostavno pobiti na sudu iako sam potpuno uvjeren da su lažne optužbe pobijene već u prethodnim fazama izvida i istrage. Nažalost, potpuno je jasno da je takav način shvaćanja politike i moći itekako stil Andreja Plenkovića koji koristi cjelokupni represivni aparat za eliminaciju političkih protivnika i prikrivanje epske pljačke u Agrokoru.

Skupina njegovih odabranika, uz obilno političko sponzorstvo premijera Plenkovića, u vlastite je džepove strpala stotine milijuna eura nepripadne imovinske koristi. Stoga i ne čudi da se svih koji ne dopuštaju da se taj kriminal zaboravi rješava po poznatom receptu iz svoje političke platforme - kaznenim progonom za nepostojeća protuzakonita djela.

Ali Borg, Lex Agrokor, odabir savjetnika, roll up kredit i deseci drugih Plenkovićevih marifetluka se neće zaboraviti! Cilj ovakvog djelovanja je da se skrene pozornost s najveće političko kriminalno korupcijske afere u Republici Hrvatskoj koja i danas traje.

Najčitaniji članci