Obavijesti

News

Komentari 152

'Nije Todorić toliko važan da bi Vlada komentirala njegov blog'

'Nije Todorić toliko važan da bi Vlada komentirala njegov blog'
1

Agrokor je stvorila obitelj Todorić i ona ga je, nažalost, očito i upropastila. Vlada je učinila sve što može da spasi i tvrtke iz koncerna i cjelokupno gospodarstvo, izjavio je pak Tolušić...

VIDEO

Nakon što je Ivica Todorić napao Vladu zbog, kako kaže, nezakonitog i neustavnog preuzimanja kontrole nad Agrokorom, za stvaranje negativne medijske slike o Agrokoru u javnosti, ali i za pritiske, prijetnje i ucjene zbog kojih je potpisao aktivaciju Lex Agrokora, počele su stizati i prve reakcije.

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić kaže da je Todorić upropastio Agrokor:

- Agrokor je stvorila obitelj Todorić i ona ga je, nažalost, očito i upropastila. Vlada je učinila sve što može da spasi i tvrtke iz koncerna i cjelokupno gospodarstvo, donijela Zakon koji je Todorić sam prihvatio da se provodi i to je to -  komentirao je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

Na pitanje da li je Ivica Todorić bio izmanipuliran kako tvrdi, Tolušić kaže da nije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Koliko ja znam nije bio sigurno, a to što on sad tvrdi, to su njegovi problemi- rekao je Tolušić.

Zdravko Marić: Nemam što komentirati, ne, ne, ne...

- Nemam vam zaista što komentirati na tu temu, znate da se suzdržavam od takvih komentara. Ne, ne, ne, ne bih ništa - kratko je rekao ministar financija Zdravko Marić.

Dalić: Zašto bih se ja brinula za tuđe blogove?

- Zar vi mislite da je Ivica Todorić zaista toliko važan da bi Vlada komentirala i da bih se ja brinula za tuđe blogove - upitala je potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić novinarima nakon izlaska iz Banskih dvora.

Goran Marić: Todorić je tražio pomoć od Vlade

Slučaj je komentirao i ministar državne imovine Goran Marić

- Bivša Uprava Agrokora je došla do takvih okolnosti koje su dovele u takvu situaciju i dobavljače i vjerovnike. I sam Todorić je tražio pomoć od Vlade- rekao je ministar državne imovine Goran Marić novinarima ispred Vlade dodajući kako on ne može ulaziti u motive zašto je Todorić baš sad objavio ovo pismo.
 
- Mislim da bivša Uprava ne bi trebala komentirati rad sadašnje jer oni su pokazali kako su radili i doveli do ove situacije. Ne mogu ja znati što Todorić misli i što se njemu mota po glavi. Samo znam da je koristio otok Smokvicu 20 godina bez naknade. Najvažnije je da Agrokor funkcionira, da isplaćuje plaće radnicima, da je ova sezona bila dobra, da je vjerovnicima i OPG-ovima isplaćeno... Da je bivša uprava ostala, to se ne bi dogodilo, Agrokor bi otišao u stečaj i svi bi nastradali, a ova Vlada je spasila od stečaja - rekao je Marić.

Izvanredna uprava bez komentara na objavu Ivice Todorića

agrokor

Izvanredna uprava Agrokora ne želi komentirati priopćenje za javnost Ivice Todorića u kojem on proziva Vladu da je povlačila političke poteze želeći steći kontrolu nad koncernom te u kojem je najavio pokretanje svih pravnih radnji koje su mu na raspolaganju u Hrvatskoj i pred međunarodnim tijelima.

"Izvanredna uprava na gospodina Todorića nema nikakvog komentara", priopćeno je iz koncerna.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora