Obavijesti

News

Komentari 284

Tony Cetinski: "Potresen sam, ovo mi je najgori dan u životu"

Tony Cetinski: "Potresen sam, ovo mi je najgori dan u životu"
6

Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku u kojem je naišao Tony u automobilu. Na mjesto događaja izašli su i rovinjski policajci

VIDEO

Sudjelovao sam u nesretnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon očevida, kratko nam je nakon nesreće kazao pjevač Tony Cetinski (48).  Pod kotačima njegova Mercedesa u Pustoj ulici u Rovinju u petak oko 14 sati ležao je beživotno muškarac. Kako bi došli do njega, morali su zvati vatrogasce, koji su podignuli automobil i izvukli nesretnika. Prema prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tony Cetinski autom naletio na muškarca koji je ležao na cesti! Više na bit.ly/2lLorW7 Reporterka: Dijana Marić

Posted by 24sata on 3. studenoga 2017

Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku u kojem je naišao Tony u automobilu. Na mjesto događaja izašli su i rovinjski policajci. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti - kazao nam je šokirani Tony.

Sve okolnosti ove tragične nesreće još se utvrđuju, a nakon završenog očevida i obdukcije trebalo bi se znati je li muškarac već bio mrtav kad ga je Tony pregazio. Ono što je sigurno, riječ je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguće brzo voziti. 

- Bilo je puno djece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali tko je vozio. Čovjek je već ležao na cesti kad je on naišao. Izašao je iz kafića u kojemu se ljudi okupljaju piti vino - kazao nam je očevidac nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nesreća u Rovinju 00:11

Tonyju ovo nije prva prometna nesreća u kojoj je sudjelovao. U srpnju 2006. godine u Rovinju je teško ozlijeđen u naletu automobila na njegov motocikl. S njim je tad bio i devetogodišnji sin, koji je, nasreću, prošao bez ozljeda. Potkraj siječnja 2014. Cetinski se vjenčao s Vinkovčankom Dubravkom Dujak, s kojom je, tvrdio je pjevač, nakon dva propala braka konačno pronašao sreću. Par je donedavno živio u Zagrebu, a ljetos se Cetinski pohvalio obožavateljima kako se vratio u Rovinj. Ondje žive njegovi roditelji Vinko i Mirka te brat Matteo, s kojim je pjevač izrazito blizak. 

- Nema te gradske špice koja može zamijeniti berbu maslina u prirodi. Čista terapija - komentirao je pjevač prije samo nekoliko dana na društvenoj mreži. Cetinski nije skrivao kako mu bijeg iz Zagreba prija jer je svaki slobodan trenutak provodio u prirodi, a šalio se kako su mu jedini susjedi domaće životinje. 

U prometnoj nesreći kraj Nove Gradiške 16. listopada 2007. godine izgubio je vrlo bliskog prijatelja, makedonskoga glazbenika Tošu Proeskog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 284
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS