Obavijesti

News

Komentari 29

Top 10 rastava u 2012. godini: Trudili su se, ali nisu uspjeli...

Top 10 rastava u 2012. godini: Trudili su se, ali nisu uspjeli...
10

Neki parovi nisu dočekali ni drugu godišnjicu, a neki su nakon više zajedničkih godina shvatili da zajedno neće moći dalje. Unatoč trudu, odlučili su rastati se

VIDEO

Iva Majoli i Stipe Marić

Iva Majoli i Stipe Marić vjenčali su se u rujnu 2006. godine. Spektakularnom vjenčanju prisustvovalo je 370 uzvanika, a bivša tenisačica tad je bila u osmom mjesecu trudnoće. Mjesec i pol dana poslije vjenčanja, Iva i Stipe postali su roditelji kćeri Mije. Iako se tada činilo da će njihova idila potrajati, početkom veljače doznalo se da par više ne živi zajedno. Stipe je iz njihovog zajedničkog stana iselio dok je Iva bila gošća na teniskom turniru Us Open u New Yorku. Da par ima problema u braku bilo je poznato već prije dvije godine kad je Stipe vjenčani prsten bacio u more, a navodno je nekoliko sati prije toga i ošamario Ivu u jednom kafiću. Ubrzo nakon što se saznalo da je njihovom braku došao kraj, u medijima se pojavila vijest da Iva ljubi poduzetnika Denisa Popovića. No, i toj je ljubavi nedavno došao kraj.

Jelena Veljača i Janko Popović Volarić

Iako su se i početkom godine kratko razdvojili kako bi renovirali stan, početkom listopada potvrdili su šuškanja kako je njihovoj ljubavi došao kraj. Jelena Veljača i Janko Popović Volarić u braku su bili od prosinca 2009. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nina Badrić i Bernard Krasnić

Nina Badrić (40) u studenom je napokon smogla snage priznati da je njezinom braku s Bernardom Krasnićem (34) došao kraj. Već prije tri godine medije su obavijestili kako više nisu zajedno, no tad su se ipak uspjeli pomiriti. Ovoga puta odluka je bila konačna.

Niko i Simona Kranjčar

U ožujku ove godine sve je iznenadila vijest o rastavi Nike (27) i Simone Kranjčar poslije nekoliko mjeseci bračne krize Simona (33) se s kćerkicom Loree iz Londona vratila u stan svojih roditelja. Uz napise o rastavi, strani mediji pisali su i da se Niko viđa s atraktivnom Engleskinjom. O uzrocima raspada osmogodišnje ljubavne priče zna se vrlo malo, što i nije čudo s obzirom da sve ove godine par svoju intimu nije volio dijeliti s javnosti.

Heidi Klum i Seal

U siječnju ove godine potvrđeno je da je došao kraj još jednom braku poznatih. Poslije sedam zajedničkih godina Heidi Klum i Seal potvrdili su da su se nakon puno truda i razmišljanja odlučili rastati zbog međusobne udaljenosti. Par je u braku dobio troje djece, a Seal je usvojio i najstariju Heidinu kćer Leni koju je manekenka dobila u vezi s talijanskim poduzetnikom Flavijem Briatoreom. Heidi je nedavno potvrdila da se opet zaljubila i to u svog tjelohranitelja Martina Kristena.

Tom Cruise i Katie Holmes

O problemima u njihovom braku pisalo se posljednjih godina, no od medija su se istinu o svom odnosu uglavnom trudili skrivati. No, Katie Holmes očito nije mogla više živjeti pod pritiskom javnosti i pod utjecajem scijentologije kojoj je Tom Cruise godinama vjeran. Katie je poslije pet godina braka u lipnju predala papire za rastavu. Ona je s Katie boravila u New Yorku, a Tom je snimao film na Islandu. Glumica je navela da se na taj potez odlučila zbog kćeri. Ni Tom ni Katie svoju rastavu nisu razvlačili po medijima.

Boris i Lucija Novković

- Istina je, Lucija (35) i ja se rastajemo. I to vrlo civilizirano, bez povlačenja po novinama. Najvažnije je da u ovoj situaciji nitko ne ispašta, naročito ne naša djeca, izjavio je Boris Novković (44) za časopis Gloria u ožujku ove godine. 

Par je u braku bio osam i pol godina. Glazbenik je već tada imao novu djevojku, a u drugu ženu zaljubio se dok je Lucija čekala njihovog drugog sina, Bona. Boris i Lucija zajedno imaju i sina Nou. 

Ronan Keating i Yvonne

Da su Ronan Keating i supruga Yvonne odlučili okončati svoj 14 godina dug brak saznalo se u travnju. Kako su pisali strani mediji, Yvonne nije mogla prijeći preko njegove nevjere koja je otkrivena prije dvije godine. No, iako je od tada izgledalo kao da je sve u redu, brak su pokušali očuvati samo zbog svoje troje djece. To im, nažalost, nije uspjelo.

Katy Perry i Russell Brand

Još jedan u nizu parova rastao se početkom godine. Ovoga puta riječ je o Katy Perry i Russellu Brandu. Slavni par poslije spektakularne svadbe u Indiji rastao se nakon samo 14 zajedničkih mjeseci. Razlog propasti njihovog braka navodno je bila Katyna želja za širenjem obitelji. Zbog djece je htjela na neko vrijeme zaustaviti karijeru. Vijest je prvi u medijima objavio Russell.

Boris i Medeja Đurđević

Još jedan u nizu domaćih celebrity parova koji su se rastali je onaj Borisa Đurđevića i njegove supruge Medeje. Oni su se sporazumno rastali poslije šest godina braka. Rastava im je teško pala ponajviše zbog djece. Sve njihove prijatelje vijest o rastavi je šokirala jer su oduvijek bili poznati kao skladan i sretan par. Boris već ima novu djevojku. Riječ je o crvenokosoj Valeriji Novak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a