Obavijesti

News

Komentari 327

Top lista ljigista: Pamtit ćemo njihove izjave - ne po dobrome

Top lista ljigista: Pamtit ćemo njihove izjave - ne po dobrome
13

Oni su nas ove godine uvjeravali da siromašnu djecu nije uvijek moguće liječiti ali da i silovana žene trebaju roditi dijete, da sinkopa oslobađa krivnje, da se žene smije tući...

VIDEO

Hrvatska sve više postaje udobno mjesto za život bogatim, konzervativnim ili ultrakonzervativnim, katkad koruptivnim, katkad korumpiranim, nasilnim ljudima. Skromnost, disciplina, rad, poštenje, poštivanje pravila, to njima nije na prvom mjestu. Bogati se uvijek za sebe pobrinu, kaže poznata pjesma Prljavog kazališta, i njoj treba samo mala dopuna: ako se ne pobrinu sami, već se neka “nevidljiva ruka” pobrine za njih. Jednom je ta ruka vidljiva u pravosuđu, drugi put u karitativnim djelatnostima, treći put u sportu... Činjenica je da je na obzorju malo svijetlih točaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:06

Grabežljivi predatori, uz pomoć politike i novca, zauzimaju radna mjesta, građevinske terene, mjesto pod suncem a skromni i normalni ljudi, kojima ne trebaju “veze” “poznanstva” i “žnjore” bježe van. Zašto? Zašto što u zemlji s ovakvom elitom mogu napredovati samo ljudi poput njih...

10. Manjinac koji je većinom većinac

Milorad Pupovac predstavlja manjinu ali je uvijek uz većinu. Ploča HOS-a mu je smetala u Jasenovcu, ali ju je, nakon što je premještena par kilometara, naglo zabravio. Kao da je logor bio neka općinska institucija...

9. Komunist koji je postao Hrvatina

knjiga

Bio je desna ruka Jakova Blaževića, čovjeka koji je bio Stepinčev tužitelj. Iz komunističke partije nisu ga mogli istjerati sve dok je bila na vlasti. A onda je Zdravko Tomac preko noći otkrio Hrvatinu u sebi..

8. Iz Remetinca u Plenkijevu većinu

Tomislav Saucha

Tomislav Saucha protiv kojega je dignuta optužnica zbog lažnih dnevnica i mažnjavanja pola milijuna kuna sa Sandrom Zeljko, jamac je Vladine većine i član odbora za zakonodavstvo. Može li ljigavije?

7. Pretvorio se u Vileda krpicu

Neki misle da se Milan Bandić ove godine pretvorio u zlatnu ribicu koja Zlatku Hasanbegoviću ispunjava želje, dok drugi misle da Hasanbegović s Mikijem mete podove!

6. Sad svi znaju što je to sinkopa

Sutkinja Maja Šupe dokaz je da osjećaj za pravo i pravdu u Hrvatskoj još nije umro. U kojoj normalnoj zemlji čovjek ne bi smio imati sinkopu za vrijeme vožnje gliserom?
Dok je u drugim, zaostalim zemljama pravda slijepa, kod nas gleda na oba oka!

5. Nasilje nad ženom je ljudsko pravo

Požeški župan Alojz Tomašević navodno ima tešku ruku. U Engleskoj je ministar obrane nedavno dao ostavku jer je prije 15 godina pipkao neku djevojku po koljenu, a Tomašević ne želi otići iako ga je supruga optužila za obiteljsko nasilje ozbiljnih razmjera.

4. Biskup voli raskoš i ljutu desnicu

caritas

Iseljava naša mladost koja bi svojim ostankom mogla poboljšati život u zemlji. Danas je moderno otići iz domovine, pa bi se to moglo nazvati i dezerterstvom, rekao je biskup Vlado Košić koji je digao raskošnu vikendicu bez papira, i koji obožava najljuću desnicu.

3. Jedini kandidat jedinog Maminja

Hrvatska - Grcka

Nitko ga ne želi, osim Velikog Vođe Zdravka Mamića, ali Šukera to ne smeta. U carstvu slijepih jednooki je kralj a na izborima bez protukandidata pobjeđuje jedini kandidat. Makar mu svi željeli gledati leđa.

2. I plod silovanja je dijete

Skupinu ultrakonzervativaca predvodi Vice Batarelo koji je javnost “oduševio” izjavom kako bi žene koje zatrudne nakon silovanja trebale roditi. Simpatična gospođa odmah do njega je Željka Markić koju, kako se kaže, ne treba posebno predstavljati.

1. Lijekovi i darovi su samo za bogate i još bogatije!

Nitko na svijetu nije dovoljno bogat da liječi svu djecu, rekao je Milan Kujundžić i tom Superhik izjavom podijelio prvo mjesto sa Nadom Murganić, koja je darove za najsiromašniju djecu podijelila djeci u crkvenom vrtiću koja ne spadaju u tu kategoriju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 327
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"