Obavijesti

News

Komentari 119

Totalna rasprodaja: Kerum je jahtu Joke prodao Čermaku?

Totalna rasprodaja: Kerum je jahtu Joke prodao Čermaku?
1

Splitski gradonačelnik mahanjem je ispratio Čermakovu posadu koja je s jahtom isplovila prema Opatiji. Kerum tvrdi da nije istina da je prodao brod koji je u čarteru

VIDEO

Nakon višednevnog izbivanja splitski gradonačelnik Željko Kerum zbog biznisa se vratio u Split. Jahtu Maiora 33, nazvanu Joke, u petak je u splitskoj ACI marini predao u ruke umirovljenom generalu Ivanu Čermaku.

Nakon druženja na Maiori 33 Kerum je otišao u restoran, a na brod se ukrcala Čermakova posada. Iz marine su isplovili prema Opatiji, a Kerum ih je ispratio mahanjem. Odmah se počelo šuškati da je zbog nagomilanih dugova luksuznu megajahtu Čermaku prodao za velik novac. No Kerum je demantirao prodaju.

- Nije točno da sam Čermaku prodao brod. Moj brod je u čarteru, a tko plati, taj ga i vozi - rekao nam je Kerum. Na brojnim internetskim stranicama koje se bave iznajmljivanjem jahti pojavljuje se baš Maiora 33, s vezom u Splitu, koja strašno sliči Kerumovom Joki. Cijena tjednog najma s posadom je 100.000 eura, no ista jahta na internetskim se stranicama prodaje i za 3,6 milijuna eura. Kako su nam objasnili vlasnici agencije, oglas za prodaju je još aktivan, a s vlasnikom je dogovoreno da se brod iznajmljuje dok se ne pronađe ozbiljan kupac.

Čim je Joke s Čermakom otplovio, s obale su odneseni i privezni konopci, koje nisu micali tijekom nijednog prijašnjeg isplovljavanja Maiore. Splitom se proširio glas da je Kerum otkazao i najam privezišta koje je posljednjih pet godina bilo rezervirano upravo za Joku.

Kerum je jahtu Maiora kupio na tvrtku 2007. godine za 73 milijuna kuna, a sam je plaćao i fakture za njeno korištenje. Kad ju je kupio, bila je najskuplja jahta u Hrvatskoj. Ploveća vikendica ima osam kabina, luksuzni salon i postiže maksimalnu brzinu od 30 nautičkih milja.

Iako je na njoj jedno vrijeme i živio, tijekom prve trudnoće njegove nevjenčane supruge Fani Horvat, i ova megaljepotica se našla na nedavnom popisu Kerumove imovine za prodaju.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.